ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Δείτε τις δηλώσεις του

Στέλιος Πέτσας: «Αυξητική τάση στις τιμές των προϊόντων και όχι μόνο στα καύσιμα»

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, παραδέχθηκε πως αυξάνονται και οι τιμές στα προϊόντα, όχι μόνο στα προϊόντα τονίζοντας, το Σάββατο (16/07), πως «ό,τι περιθώριο έχει ο προϋπολογισμός, θα το δίνουμε πίσω στην κοινωνία».

Χαρακτηριστικά, σε σχετικές δηλώσεις στον ΣΚΑΪ, ο Στέλιος Πέτσας ανέφερε: «Ένα βασικό ζητημα του πληθωρισμού είναι να μην επηρεάσει τις προσδοκίες. […] Αυτό που θα κάνει η κυβέρνηση είναι να στηρίζει όσο υπάρχει το πρόβλημα, οι πληθωριστικές πιέσεις φαίνεται πως θα διαρκέσουν τους επόμενους μήνες. Ό,τι περιθώριο έχει ο προϋπολογισμός, θα το δίνουμε πίσω στην κοινωνία».

Μάλιστα, ο ίδιος δήλωσε ότι «φαίνεται πως υπάρχει μια αυξητική τάση στις τιμές σε κάποια προϊόντα και όχι μόνο στα καύσιμα». Ωστόσο, ο Στέλιος Πέτσας πρόσθεσε ότι «στην Ελλάδα θα έχουμε ανάπτυξη φέτος χάρη τόσο στον τουρισμό όσο και στις πολιτικές της κυβέρνησης».

Τέλος, ως προς το ενδεχόμενων εκλογών, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών είπε πως «προετοιμαζόμαστε για τις εκλογές για την άνοιξη του 2023 όπως έχει πει ο πρωθυπουργός» και συμπλήρωσε ότι « η κυβέρνηση συνεχίζει το μεταρρυθμιστικό έργο της».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.