Neo

Στις γειτονιές…

Στις γειτονιές της Αθήνας, συνομιλώντας με τον κόσμο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητά του, περνά τις καλοκαιρινές του μέρες, ο Παύλος Γερουλάνος.
Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, αναμένεται να είναι εκ νέου υποψήφιος βουλευτής του κόμματος στην Ά Αθήνας, πράγμα που εντείνει την κινητικότητά του, όσο τα πάντα γύρω ‘δείχνουν’ εκλογές το φθινόπωρο. Από την άλλη, και ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αθήνα Είσαι Εσύ», ο Παύλος Γερουλάνος ουδέποτε σταμάτησε να περπατά στις γειτονιές της Αθήνας. Άλλωστε, είναι εκείνος που εκτιμά ότι οι πολιτικοί δεν μπορεί να πηγαίνουν στους πολίτες μόνο όταν έχουν εκλογές και τους χρειάζονται, αφού «το μοντέλο αυτής της πολιτικής φιλοσοφίας έχει τελειώσει».
Έτσι, όλο το τελευταίο διάστημα, μπορεί κανείς να συναντήσει τον Παύλο Γερουλάνο στις λαϊκές αγορές και τα καφενεία, στους δρόμους και τα καταστήματα, με τον ίδιο να χαίρει πάντα ιδιαίτερης φιλοξενίας, καθώς φαίνεται να έχει κερδίσει την εκτίμηση των πολιτών, ανεξάρτητα από την πολιτική τους τοποθέτηση…

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.