ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη

Επίθεση σε τουρίστες στον Μυλοπόταμο: Ένταλμα σύλληψης για τους δράστες

Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε σε βάρος των δύο ανδρών που κατηγορούνται ότι καταδίωξαν και επιτέθηκαν σε οικογένεια Γερμανών στο Πέραμα Μυλοποτάμου. Οι δύο δράστες 38 και 36 ετών κατηγορούνται για βαριά σκοπούμενες σωματικές βλάβες, που αποτελεί κακουργηματικού χαρακτήρα αδίκημα.

Την ίδια στιγμή, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος έχει ζητήσει την άμεση κινητοποίηση των αρχών τον εντοπισμό των υπόπτων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνει και παρέμβαση της αυτοδιοίκησης για να παραδοθούν οι δύο Κρητικοί άντρες στην αστυνομία.

Η δικογραφία έχει διαβιβαστεί στην εισαγγελία Ρεθύμνου.

Βαρύ παρελθόν φαίνεται πως έχουν οι δράστες της επίθεσης στην οικογένεια των Γερμανών. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, οι δύο δράστες της απρόκλητης επίθεσης σε οικογένεια Γερμανών τουριστών στο Μυλοπόταμο του Ρεθύμνου, είναι γεννημένοι το 1984 και το 1986, έχουν ήδη ταυτοποιηθεί και έχουν ξανά απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για δύο ντόπιους, ηλικίας 36 και 38 ετών, γνωστούς στις Αρχές λόγω του ποινικού παρελθόντος τους. Ο ένας έχει «προηγούμενα» με τις Αρχές για συμπλοκές και ο δεύτερος για υποθέσεις ναρκωτικών, με τους αστυνομικούς να μην έχουν καταφέρει να τους εντοπίσουν στο πλαίσιο του Αυτοφώρου. Οι έρευνές τόσο στα δικά τους σπίτια, όσο και σε εκείνα στενών συγγενών τους δεν απέδωσαν καρπούς.

Σε βάρος των δύο τραμπούκων, έχει σχηματιστεί δικογραφία για παραβίαση του νόμου περί όπλων, για φθορά ξένης περιουσίας και για απλές σωματικές βλάβες. Αξιωματικοί της αστυνομίας θεωρούν ότι σύντομα θα παραδοθούν, συνοδευόμενοι από τον δικηγόρο που θα επιλέξουν.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.