LIFESTYLE

Λος Άντζελες

Η τέφρα της Αν Χες θα ταφεί στο Hollywood Forever Cemetery

Η τέφρα της ηθοποιού Αν Χες θα ταφεί στο Hollywood Forever Cemetery το ιστορικό νεκροταφείο των αστέρων του Λος Άντζελες.

Η ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 53 ετών μετά από το τραγικό τροχαίο που είχε στις 5 Αυγούστου στο Λος Άντζελες. Η ηθοποιός έπεσε με το Mini Cooper της πάνω σε ένα σπίτι, προκαλώντας έκρηξη. Υπέστη βαριά εγκαύματα και ήταν σε κώμα. Το μηχάνημα υποστήριξης ζωής της ηθοποιού απενεργοποιήθηκε στις 14 Αυγούστου και αποτεφρώθηκε στις 18 Αυγούστου, σύμφωνα με το E! Online.

Η Τζούντι Γκάρλαντ (Judy Garland), o σκηνοθέτης Σέσιλ Ντε Μιλ (Cecil B. DeMille), ο Ροδόλφο Βαλεντίνο (Rudolph Valentino), ο Μίκι Ρούνεϊ (Mickey Rooney), είναι μεταξύ των θρύλων που έχουν ταφεί στο ιστορικό κοιμητήριο.

Σημειωτέον η Χάτι ΜακΝτάνιελ (Hattie McDaniel) η πρώτη έγχρωμη βραβευμένη με Όσκαρ για τον ρόλο της ως Mamie στο «Όσα παίρνει ο άνεμος»- ήθελε να ταφεί εκεί, αλλά όταν πέθανε το 1952, σε ηλικία 59 ετών, το νεκροταφείο ήταν μόνο για λευκούς.

Το νεκροταφείο των 53 στρεμμάτων θεωρείται ένα από τα πιο εμβληματικά νεκροταφεία στον κόσμο με τους επισκέπτες να έρχονται στο χώρο για να παρακολουθήσουν προβολές ταινιών, να κάνουν γιόγκα και να περπατήσουν ανάμεσα στις λίμνες και τα περίτεχνα μαυσωλεία.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.