ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η βραδιά των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη

Ο Ολυμπιακός κάνει νέα αρχή με τον Κάρλος Κορμπεράν στον πάγκο του. Οι πρωταθλητές Ελλάδας υποδέχονται απόψε τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο Ολυμπιακός θέλει να αφήσει πίσω του τον αποκλεισμό από το Champions League και τις κάκιστες εμφανίσεις κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα, στοχεύοντας σ’ ένα σκορ πρόκρισης κόντρα στη Σλόβαν ενόψει και του επαναληπτικού στην Τσεχία.

Η αναμέτρηση Ολυμπιακός – Σλόβαν Μπρατισλάβας θα ξεκινήσει στις 22:00 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το Cosmote Sport 1.

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην Ευρώπη έπειτα από πέντε χρόνια κι αντιμετωπίζει τη Σλάβια Πράγας στην Τσεχία, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League.

Ο Παναθηναϊκός καλείται να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στην Τσεχία, προκειμένου να έχει μεγάλες πιθανότητες πρόκρισης στα πλέι οφ ενόψει της ρεβάνς της Λεωφόρου.

Η αναμέτρηση Σλάβια Πράγας – Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει στις 20:00 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το Cosmote Sport 2.

Την ίδια ώρα, ο Άρης, μετά την Γκόμελ, φιλοδοξεί να ξεπεράσει και το εμπόδιο της Μακάμπι Τελ Αβίβ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League.

Ο Άρης ενισχύθηκε σημαντικά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο και θέλει να κάνει την υπέρβαση, φτάνοντας μέχρι τους ομίλους του Conference League.

Ο αγώνας Μακάμπι Τελ Αβίβ – Άρης θα ξεκινήσει στις 20:00 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports Prime.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.