ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κοινή ανακοίνωση

Υπ. Δικαιοσύνης και Ψηφιακής Διακυβέρνησης σχετικά με τις καταγγελίες του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Με νέα κοινή ανακοίνωσή τους απαντούν τα υπουργεία Δικαιοσύνης και Ψηφιακής Διακυβέρνησης στην σημερινή ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για λάθος του κόμματος της αντιπολίτευσης επί της πολιτικής ουσίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά το αρχικό λάθος επί της νομοθεσίας και των αρμοδιοτήτων, το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής διαπράττει ένα δεύτερο λάθος επί της πολιτικής ουσίας: εγκαλεί την κυβέρνηση αναφορικά με το χρονοδιάγραμμα εφαρμογής μιας δράσης ψηφιοποίησης και διαφάνειας που πραγματοποίησε η παρούσα κυβέρνηση - καθώς όλα αυτά νομοθετήθηκαν με τους νόμους 4786/2021 και 4871/2021 - και όχι κάποια προηγούμενη.

Δηλαδή, για να γίνει απολύτως κατανοητό: το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής καταγγέλλει σήμερα τη διαδικασία και το σύστημα ενημέρωσης της ΑΔΑΕ το οποίο ίσχυε και επί των δικών του κυβερνητικών ημερών ως αδιαφανή - και που ποτέ εκείνο δεν μερίμνησε να αλλάξει.

Σε ό,τι αφορά τους χρόνους υλοποίησης, κάθε πλατφόρμα που πραγματοποιούμε συνιστά εκκρεμότητα της χώρας, εκκρεμότητες στις οποίες η κυβέρνηση ανταποκρίνεται με τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα όπως θεμελιώνει η καθημερινή εμπειρία των πολιτών.

Αναλυτικές απαντήσεις για καθε επιμέρους ερώτημα θα δοθούν στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου από την εκάστοτε αρμόδια αρχή».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.