ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανάρτηση

Μαντζουράνης: Γιατί ο Μητσοτάκης δεν δικαιούται τον σεβασμό μας

Στο μέγα θέμα που έχει προκύψει με τα νέα κυβερνητικά ψέματα που αποκαλύφθηκαν όσον αφορά τους πρόσφυγες που επί ένα μήνα παρέμεναν αβοήθητοι σε μια νησίδα του Έβρου με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ένα 5χρονο κοριτσάκι, αναφέρθηκε με ανάρτησή του στο Facebook ο Γιάννης Μαντζουράνης.

Ο δικηγόρος και μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, επισημαίνει ότι η διαχείριση της κυβέρνησης Μητσοτάκη τόσο του σκανδάλου των υποκλοπών όσο και των πολιορκημένων στη νησίδα του Έβρου προσφύγων, καταδεικνύει ότι ο πρωθυπουργός δεν έχει κανένα σεβασμό για την αλήθεια και τους ανθρώπους.

Αναφερόμενος στην τραγωδία με το νεκρό κοριτσάκι υπογραμμίζει ότι όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης λέει ψέματα ακόμα και για ένα παιδί που πέθανε αβοήθητο, αυτό αποκαλύπτει ότι δεν έχει σεβασμό για τίποτε.

Και γι’ αυτούς τους λόγους υπογραμμίζει, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν δικαιούται τον σεβασμό μας.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιάννη Μαντζουράνη

«Όταν κάποιος λέει ψέματα για τις παρακολουθήσεις δημοσιογράφων και πολιτικών αντιπάλων του, που ο ίδιος οργανώνει, τότε δεν έχει κανένα σεβασμό για την αλήθεια.

Όταν λέει ψέματα για τους πολιορκημένους σε μια νησίδα του Έβρου, που ο ίδιος κηρύσσει ανύπαρκτους και αόρατους, τότε δεν έχει κανένα σεβασμό για τους ανθρώπους.

Όταν λέει ψέματα για ένα παιδί που με δική του ευθύνη πέθανε αβοήθητο και θάφτηκε από την αβοήθητη και απελπισμένη μάνα του στη λάσπη του ποταμού, τότε δεν έχει κανένα σεβασμό για τίποτε.

Όταν αυτός είναι ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης, τότε δεν δικαιούται να έχει τον σεβασμό μας».

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Κανένα σεβασμό για τον Μαντζουράνη και τους ομοίους του. Πήρες ακριβή μεταγραφή ρουφιάνε από το ΠΑΣΟΚ στον ΣΎΡΙΖΑ για να γράφεις τα χρυσοπληρωμένα και κατευθυνόμενα σχόλια σου. Έτσι γελοίε; Κανένα σεβασμό στο πρόσωπο σου χασοδίκη. Μόνο για ροχάλες στην μούρη είσαι.

  2. Και εγώ δεν σέβομαι εσένα κύριε Μαντζουράνη,τον Τσίπρα και τον Τζέφρι Παπανδρέου όπως και τον λίγο και ανεπαρκή Ανδρουλάκη. Καραγκιόζη που μου παρκάρεις BMW των 100.000 Ευρώ έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. Φόρεσες και εσύ μια ταμπέλα κεντροαριστερού και όλα καλά σπιούνε.

  3. Τάκης Π 17:49 18/08/2022

    Πήρατε τη λάσπη του Έβρου και την κολλάτε όπου να ‘ναι ως κλασσικός συριζαίος! Επιστρέφεται αυθημερόν! Έχετε αποδειχθεί ανίκανοι ακόμα και στο να λασπώνετε τους πολιτικούς σας αντιπάλους!!

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.