ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τι σχολιάζει η Χαριλάου Τρικούπη

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για παραίτηση Δημητριάδη: Δεν μας αφορούν οι βαλβίδες αποσυμπίεσης του κ. Μητσοτάκη

Σε κορυφαίο θέμα στην πολιτική ατζέντα αναδεικνύεται η αιφνιδιαστική παραίτηση του Γρηγόρη Δημητριάδη, γγ του πρωθυπουργού και εκ των πιο στενών συνεργατών του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ σχολίασε τις εξελίξεις που, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές πάντως, δεν συνδέονται με την υπόθεση Ανδρουλάκη.

«Δεν μας αφορούν οι βαλβίδες αποσυμπίεσης του κ. Μητσοτάκη», ήταν το πρώτο σχόλιο πηγών του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ μετά την ηχηρή παραίτηση.

Από τη Χαριλάου Τρικούπη τόνιζαν με έμφαση ότι το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ επιμένει στην ανάγκη να πέσει άπλετο φως στη «νοσηρή υπόθεση της απόπειρας παγίδευσης του κινητού τηλεφώνου του προέδρου του τρίτου κοινοβουλευτικού κόμματος και της δράσης του Predator στην Ελλάδα, που υπονομεύει την εύρυθμη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος».

Σημειώνεται πως η παραίτηση του Γρηγόρη Δημητριάδη έρχεται υπό τη «σκιά» που άφησαν στη δημόσια συζήτηση τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών σχετικά με τις παρακολουθήσεις, μετά και τη μηνυτήρια αναφορά που υπέβαλλε στον Άρειο Πάγο ο Νίκος Ανδρουλάκης, καταγγέλλοντας την απόπειρα παγίδευσης και παρακολούθησης του κινητού τηλεφώνου.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.