ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Προπονητής της Μάντσεστερ

Τεν Χαγκ: «Μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την νίκη της Γιουνάιτεντ επί της Λίβερπουλ ήταν ο Ερικ Τεν Χαγκ. Ο προπονητής της Μάντσεστερ τόνισε ότι η ομάδα του μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο και ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης

«Είμαστε ικανοποιημένοι γιατί νομίζω ότι υπήρχε μια ομάδα με πολύ καλό πνεύμα. Κάναμε κάποια λάθη στο πρέσινγκ και δεχτήκαμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά επίσης δημιουργήσαμε αρκετές και νομίζω, ότι η ομάδα μας έπαιξε γενναία, ήταν δραστήρια και έπρεπε να δουλέψουμε πολύ σκληρά».

«Δεν ήταν μόνο το αποτέλεσμα. Ξέρω ότι έχουμε καλούς παίκτες, αλλά πρέπει να παίξουμε ως ομάδα. Ξεκινήσαμε καλά το πρώτο παιχνίδι και γι’ αυτό είμαι χαρούμενος. Φυσικά θα χρειαστεί χρόνος, πιστέψτε με είδα πολλά λάθη αλλά δεν τα αναλύσω.Δείξαμε τι μπορούμε να καταφέρουμε, γιατί μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο».

«Αλλά για να είμαι ειλικρινής, η Λίβερπουλ έπαιξε με τρεις ομάδες και δεν ήταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Είδαμε κάποια πολύ καλά πράγματα. Αυτό που βλέπετε είναι ότι έχουμε δημιουργικότητα και ταχύτητα μπροστά και έχουμε δυνατότητες».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.