Neo

Αγωνία για τα... «καραμανλικά» στόματα

Μπορεί ο Κώστας Καραμανλής να έθαψε το τσεκούρι του πολέμου και, κατόπιν υπόγειων διεργασιών και παρασκηνιακών συνεννοήσεων, να έριξε τους τόνους μετά τις «μπαλωθιές» από τα Ανώγεια της Κρήτης, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι το ζήτημα τελειώνει εδώ. Όχι μόνο διότι ο ένοικος της Παναγή Κυριακού έχει σαφώς διαμηνύσει πως αν υπάρξουν κι άλλες παρακολουθήσεις, «καίγεται» ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά και για έναν πρόσθετο λόγο: επειδή το θέμα είναι τί θα κάνουν, από σήμερα, και οι βουλευτές που αναφέρονται στον πρώην πρωθυπουργό. Εξάλλου, ήδη βουλευτές όπως ο Θόδωρος Ρουσόπουλος και ο Νικήτας Κακλαμάνης κατέγραψαν τις διαφοροποιήσεις τους. Στο Μαξίμου, λοιπόν, ευλόγως αγωνιούν για να δουν αν θα ανοίξουν κι άλλα στόματα ή όχι. Απ’ αυτό θα κριθεί κατά πόσον είναι λήξασα ή όχι η εσωκομματική κρίση στη ΝΔ...

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Πάντως σαν τον πολιτικό εγκληματία τον Κώστα Σημίτη δεν είναι Μπόγδη. Αυτός είπε όχι στο Βουκουρέστι στην ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ με το όνομα Μακεδονία και παραλίγο να το πληρώσει με την ζωή του. Κατόπιν του έστησαν οι ΗΠΑ το κάψιμο της Αθήνας το 2008 πριν έρθει ο άνθρωπος των Αμερικανών ο Τζέφρι Παπανδρέου με το ψευτοσύνθημα «Λεφτά Υπάρχουν» και να τα διαλύσει όλα. Είσαι πολύ λίγος Μπόγδη για να πιάνεις στο στόμα σου τον Κώστα Καραμανλή με τους εγκληματίες που έχεις στο κόμμα σου. Ο Κώστα Σημίτης πρόδωσε την Ελλάδα στα Ίμια και ξεβρακώθηκε στην Μαδρίτη και στο Ελσίνκι όπως του είπαν να κάνει οι Αμερικάνοι. Και μετά από όλα αυτά τα Εθνικά εγκλήματα τολμάς και μιλάς καραγκιόζη. Μια τρίχα από τα π@πάρια του Καραμανλή είσαι βρομιάρη.

  2. Αναλογιστείτε αν μπορείτε , φίλες και φίλοι ,
    Ότι εκτός από τα στόματα πολιτικάντηδων που αιωρούνται ελεύθερα γιατί χαίρουν της ασυλίας που τους παρείχε όλον αυτον καιρό το κωστακαραμανληκό κατεστημένο ….
    Υπάρχουν και τα γριο- Λεσβιακά ανώμαλα , αισχρά και ΡΑΤΣΙΣΤΟ-ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ σχόλια από ένα ξεχωριστό βρωμόστομα !
    Το εν λόγω τόσο αντικοινωνικό και γλοιώδες ,ώστε να προκαλεί εμετό ακόμη και στους δεξιούς ψηφοφόρους του Κυριάκου Μητσοτάκη .
    Δεν χάνουν ευκαιρία μάλιστα τα σχόλια αυτά της Μαργαρίτας Βερύκιου
    να γράφονται εκτός θέματος ή περιεχομένου στο εκάστοτε
    Άρθρο για να κάνουν όποια προστιθέμενη ζημιά στον νυν αρχηγό της ΝΔ τον Κυριάκο Μητσοτάκη . Εγώ πάντως Διασκεδαζω τέτοιες γκάφες της !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.