ΚΟΣΜΟΣ

Γκαλτιέ: «Στην Παρί ΣΖ το ποτήρι είναι πάντα μισoάδειο, ποτέ μισογεμάτο»

Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του γαλλικού συλλόγου, μεταξύ άλλων επιχείρησε να εξηγήσει τι σημαίνει να εργάζεσαι στην πρωταθλήτρια Γαλλίας, Παρί ΣΖ:

«Εδώ πρέπει να βεβαιωθείς ότι όλα όσα λέγονται παραμένουν όσο το δυνατόν πιο εμπιστευτικά γιατί όλα ενισχύονται έντονα εδώ. Με αυτήν την έκθεση στα μέσα ενημέρωσης, παρατήρησα ότι για την Παρί Σεν Ζερμέν το ποτήρι είναι πάντα μισoάδειο, ποτέ δεν είναι μισογεμάτο. Πρέπει επίσης να είσαι πολύ προσεκτικός και να μην αφήνεις την κριτική να σε επηρεάσει», είπε, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στους παίκτες της ομάδας:

«Μπορείς πάντα να βελτιώσεις έναν παίκτη, ειδικά για να γίνει διανοητικά δυνατός. Από τεχνικής άποψης, οι παίκτες μου είναι σε εξαιρετική κατάσταση, αλλά πρέπει να τους βελτιώσω σε αυτόν τον τομέα, να γίνουν διανοητικά ισχυροί, καθώς και όσον αφορά τη συγκέντρωση και την αποφασιστικότητα.

Προφανώς είναι πολλή δουλειά. Όταν δουλεύεις για την Παρί Σεν Ζερμέν, ο κόσμος το ξεχνάει. Το προπονητικό μου επιτελείο, οι αναλυτές μου, οι συνεργάτες μου στον τομέα φυσικής κατάστασης και εγώ, δουλεύουμε σκληρά για να διασφαλίσουμε ότι οι παίκτες μπορούν να παίξουν ο ένας για τον άλλον και, το πιο σημαντικό, για να αναδεικνύουμε τα δυνατά σημεία του κάθε παίκτη. Εκεί γίνεται η σκληρή δουλειά».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.