MEDIA

Δείτε το βίντεο

H 74η τελετή απονομής των βραβείων Emmy αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Η  74η τελετή απονομής των βραβείων Emmy, έρχεται ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV, για να τιμήσει τις καλύτερες ερμηνείες και σειρές που ξεχώρισαν φέτος στη «μικρή οθόνη».

Η λαμπερή βραδιά θα μεταδοθεί με πρωτότυπο ήχο, τα ξημερώματα της Τρίτης 13/9 (03.00) από το COSMOTE CINEMA 1HD. Στις 21.00, θα ακολουθήσει στο ίδιο κανάλι, η μετάδοση της τελετής με υπότιτλους.

Ανάμεσα στις φετινές υποψηφιότητες, φιγουράρουν 8 σειρές που είναι διαθέσιμες on demand, για θέαση οποιαδήποτε στιγμή στην COSMOTE TV, οι οποίες διεκδικούν συνολικά, 35 βραβεία. Μεταξύ αυτών, η μεγάλη επιτυχία της φετινής σεζόν «Yellowjackets», η οποία διεκδικεί 7 βραβεία, όπως αυτά της καλύτερης δραματικής σειράς και α' και β' γυναικείου ρόλου. Στην κούρσα των Emmy «τρέχει» και η σειρά «The Great», με τους πρωταγωνιστές της Elle Fanning και Nicholas Hoult, να διεκδικούν βραβείο α’ γυναικείου και α΄ ανδρικού, αντίστοιχα, και τη σειρά να είναι υποψήφια σε 3 ακόμα κατηγορίες.

Επίσης, οι ταλαντούχες Sandra Oh και Jodie Comer είναι υποψήφιες στην κατηγορία α’ γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία τους στο «Killing Eve», ενώ ο Himesh Patel διεκδικεί το πρώτο του Emmy για την ερμηνεία του στο «Station Eleven». Η σειρά που προκάλεσε αίσθηση, αποτυπώνοντας την εξάπλωση μίας πανδημίας, είναι υποψήφια σε 6 ακόμα κατηγορίες. Επιπλέον, το «The First Lady» με τις Viola Davis, Michelle Pfeiffer και Gillian Anderson είναι υποψήφιο σε 3 κατηγορίες, ενώ οι sci-fi σειρές «Star Trek: Strange New Worlds» και «The Man Who Fell to Earth» βρίσκονται υποψήφιες σε 5 και 1 κατηγορία, αντίστοιχα. Από τη φετινή τελετή απονομής δεν θα μπορούσε να λείπει το  ανατρεπτικό talk show των 23 Emmy «Last Week Tonight With John Oliver», καθώς απέσπασε 5 συνολικά υποψηφιότητες.

H COSMOTE TV θα είναι αποκλειστικός προορισμός για τα βραβεία Emmy έως το 2026.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.