ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

NBA

Ίρβινγκ: «Απόφαση 100 εκατ. δολαρίων η επιλογή να μην εμβολιαστώ κατά της Covid-19»

Απόφαση 100 εκατομμυρίων δολαρίων χαρακτήρισε ο γκαρντ των Μπρούκλιν Νετς, Κάιρι Ίρβινγκ, την επιλογή του να μην εμβολιαστεί κατά της Covid-19.

Την περασμένη σεζόν, ο 30χρονος Ίρβινγκ δεν μπορούσε να παίξει στους εντός έδρας αγώνες των Νετς μέχρι τον Μάρτιο, λόγω της απαγόρευσης της Νέας Υόρκης για μη εμβολιασμένους σε κλειστούς χώρους.
Η διαθεσιμότητά του για εκτός έδρας παιχνίδια εξαρτιόταν, επίσης, ανάλογα με τα μέτρα των διαφόρων πολιτειών.

Ο επτά φορές All Star είπε ότι η απόφασή του να μην εμβολιαστεί τού κόστισε τετραετή επέκταση συμβολαίου: «Έχασα τέσσερα χρόνια, 100 και κάτι εκατομμύρια. Αποφάσισα να μην εμβολιαστώ, ήταν η απόφασή μου. Έπρεπε να ζήσω με αυτό. Ήταν ένα σκληρό χάπι για να το καταπιώ, ειλικρινά. Ένιωθα ότι ήμουν αναγκασμένος σε ένα τελεσίγραφο για το αν είχα συμβόλαιο ή όχι, αν μπορώ να είμαι στην ομάδα εάν έκανα το εμβόλιο ή όχι» τόνισε.

Ωστόσο, η άποψη του Ίρβινγκ αμφισβητήθηκε από τον γενικό διευθυντή των Νετς, Σιν Μαρκς, ο οποίος είπε ότι οι συνομιλίες για το συμβόλαιο «σταμάτησαν», όταν άρχισε η πανδημία.

«Δεν υπάρχει τελεσίγραφο εδώ» είπε ο Μαρκς. «Θέλεις ανθρώπους που είναι αξιόπιστοι, άνθρωποι που είναι εδώ και υπεύθυνοι. Όλοι μας: επιτελείο, παίκτες, προπονητές. Δεν δίνουμε σε κάποιον τελεσίγραφο για να κάνει εμβόλιο. Αυτή είναι μια εντελώς προσωπική επιλογή» συμπλήρωσε.

  • Ετικέτες: 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.