ΕΛΛΑΔΑ

Πάτησε γκάζι και τον χτύπησε

Κρήτη: Στρατοδικείο για τον «ζόρικο» οδηγό που παρέσυρε 18χρονο που του έκανε παρατήρηση

Πάτησε γκάζι και τον χτύπησε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά στο χέρι και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Μεγάλα μπλεξίματα περιμένουν τον 19χρονο «νταή» που έκανε επικίνδυνους ελιγμούς με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στην κεντρική πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου και, όταν ένας 18χρονος του έκανε παρατήρηση, πάτησε γκάζι και τον παρέσυρε τραυματίζοντάς τον ελαφρά, στις 10.30 η νύχτα της Τετάρτης.

Κι αυτό γιατί, εκτός όλων των άλλων, ο νεαρός είναι στρατιώτης και δεν θα παραπεμφθεί μόνο στην τακτική δικαιοσύνη για τη συμπεριφορά του, αλλά και στο Στρατοδικείο! Ο 19χρονος, που εγκατέλειψε το θύμα του και τράπηκε σε φυγή, παραδόθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης στην Αστυνομία, συνελήφθη και βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση τροχαίου με εγκατάλειψη, επικίνδυνη σωματική βλάβη, επικίνδυνη οδήγηση και παράβαση του Κ.Ο.Κ., καθώς το αυτοκίνητό του δεν έφερε πινακίδες κυκλοφορίας!

Η απίστευτη σκηνή διαδραματίστηκε μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών που αντέδρασαν έντονα, όταν ο 19χρονος άρχισε να κάνει επικίνδυνες μανούβρες στο δρόμο. Ο 18χρονος του έκανε παρατήρηση, όμως αντί να συμμορφωθεί, πάτησε γκάζι και τον χτύπησε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά στο χέρι και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Όταν παραδόθηκε, ο «ζόρικος» οδηγός ισχυρίστηκε ότι ο 18χρονος ανέβηκε στο καπό του αυτοκινήτου του και εκείνος ξεκίνησε, με αποτέλεσμα να τον ρίξει στο έδαφος!

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.