Neo

Με τον Μπαν Κι Μουν για τον έλεγχο των πυρηνικών

 

Συνάντηση με τον πρώην Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Μπαν Κι Μουν που βρέθηκε στην Αθήνα, στο πλαίσιο του διεθνούς συνεδρίου Athens Democracy Forum, είχε χθες ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Με ανάρτησή του μάλιστα στο Twitter, ο Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής γνωστοποίησε τη συνάντησή του αυτή, αλλά και τη θεματολογία επί της οποίας συζήτησαν οι δύο άνδρες, που επί πρωθυπουργίας Παπανδρέου είχαν αγαστή, αλλά και αποτελεσματική συνεργασία. «Συζητήσαμε πρωτίστως για την ανάγκη πρωτοβουλιών για τον έλεγχο των πυρηνικών όπλων», έγραψε ο πρώην πρωθυπουργός. Πρόκειται εξάλλου για ένα θέμα που τον έχει πολλάκις απασχολήσει στο παρελθόν και δεν θα μπορούσε να λείπει από τη συζήτηση με έναν άνθρωπο σαν τον Μπαν Κι Μουν…

Δείτε εδώ την ανάρτηση του Γιώργου Παπανδρέου :

 

https://twitter.com/GPapandreou/status/1575489108528726016?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Etweet

4 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Όχι δεν μας αρέσει το τσιράκι των ΗΠΑ, ο Τζέφρι Παπανδρέου. Αυτός που έφερε στην Ελλάδα το πρώτο μνημόνιο των Μασόνων του ΔΝΤ και αναγκάστηκαν οι Έλληνες επιστήμονες να φύγουν μετανάστες στο εξωτερικό μόνιμα και για πάντα. Εκτέλεσα κατά γράμμα το σχέδιο αντικατάστασης του Ελληνικού πληθυσμού με Ισλαμιστές παράνομους μετανάστες. Σε κάποιους λίγους ακόμα αρέσει αυτός ο προδότης.

  2. Όχι παγκόσμιες σχέσεις Μπόγδη, αλλά παγκόσμιες ρουφιανιές. Πάτησα πάνω στα σάλια σου και γλίστρησα ρουφιάνε. Ένας φθηνός κολαούζος του ΠΑΣΟΚ είσαι γελοίε.

  3. Μανος 21:34 30/09/2022

    Και ξυδι σε οσους δεν αρεσει ο ΓΑΠ

  4. Oι παγκόσμιες σχέσεις του Γιώργου Παπανδρέου ,
    η προϋπηρεσία του στα κοινά και οι γνώσεις των προβλημάτων στις σχέσεις των εθνών ,
    όπως και των προβλημάτων που απορρέουν από την κλιματική αλλαγή ,
    καθιστούν σίγουρη την πιθανότητα ο πρώην πρωθυπουργός μας να υπολογίζεται σαν ο επόμενος Γενικός Γραμματέας
    του ΟΗΕ .
    Δ Ι Κ Α Ι Ω Σ !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.