ΕΛΛΑΔΑ

Δείτε την ανακοίνωση

ΝΔ: Ο επίσημος ΣΥΡΙΖΑ πίσω από τα χυδαία συνθήματα του διαδικτύου

Έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας για το γραμμένο με ρώσικους χαρακτήρες σύνθημα που προβλήθηκε στο φεστιβάλ της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Σήμερα αποδεικνύεται με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι πίσω από τα πιο χυδαία συνθήματα του διαδικτύου βρίσκεται ο επίσημος ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο τύπου του κόμματος.

«Στο επίσημο φεστιβάλ της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, όπου μιλάει απόψε και ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας, προβλήθηκε υβριστικό σύνθημα για τον Πρωθυπουργό -γραμμένο με ρώσικους χαρακτήρες-, ενώ παράλληλα παρουσιαζόταν και δήθεν χιουμοριστική ζωντανή παράσταση με διασκευή γνωστού τραγουδιού στη βάση του ίδιου υβριστικού συνθήματος» σημειώνει η Νέα Δημοκρατία και προσθέτει: «Πρόκειται πια για επίσημη προώθηση του συγκεκριμένου χυδαίου συνθήματος από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ένω παράλληλα μέσω της δήθεν σάτιρας ξεπλένει και υιοθετεί την προπαγάνδα του Πούτιν. Και εις ανώτερα!»

Δείτε το σύνθημα που προβλήθηκε στο φεστιβάλ της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ και προκάλεσε την έντονη αντίδραση της ΝΔ:

ΟΝΝΕΔ: «Μαθήματα» πολιτικού ήθους από την Νεολαία του κ. Τσίπρα

Ανακοίνωση για το ίδιο θέμα εξέδωσε και η η νεολαία του κυβερνώντος κόμματος. Αναλυτικά η ΝΔ σημειώνει:

«Στο επίσημο φεστιβάλ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε υβριστικό σύνθημα για τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ άξια σχολιασμού είναι η επιλογή του εκφραστή του «μηνύματος» αυτού, του ανθρώπου που παραβίασε την εθνική κυριαρχία της Ουκρανίας.

Ο τρόπος, που πολιτεύονται είναι εδώ και χρόνια γνωστός. Είναι ο ίδιος τρόπος, με τον οποίον επέλεξαν να αντιμετωπίσουν κάθε πρόκληση, που συνάντησαν ως κυβέρνηση, αλλά και κάθε δυσκολία που αντιμετώπισε η χώρα μας, ενώ βρίσκονται στην αντιπολίτευση: με χυδαιότητα, υποκρισία και ανευθυνότητα.

Αναρωτιόμαστε: Άραγε συμφωνεί με την κίνηση αυτή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας;

Αυτή είναι κύριε Τσίπρα η αλλαγή και η ελπίδα που υπόσχεστε στους πολίτες;»

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.