ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Σάλτσα φέτας

H δημιουργία της συγκεκριμένης σάλτσας απαιτεί ελάχιστα υλικά, λίγο χρόνο και σχεδόν μηδενικές μαγειρικές γνώσεις.

Υλικά
250 γρ. τυρί φέτα, τριμμένη
1/2 φλιτζάνι γιαούρτι
1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
2 κουτ. της σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
1 κουτ. της σούπας σουσάμι
1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη
Χυμός ενός λεμονιού
1 κουτ. της σούπας άνηθο
1 κουτ. της σούπας ρίγανη
1 κουτ. της σούπας θυμάρι
αλάτι και πιπέρι

Διαδικασία
Σε ένα μίξερ, χτυπάμε αρχικά τη φέτα και το γιαούρτι. Πριν αποκτήσει την τελική υφή, προσθέτουμε σταδιακά τα υπόλοιπα υλικά, αφήνοντας τα μυρωδικά στο τέλος.

Μόλις αποκτήσει απαλή υφή, σταματάμε να χτυπάμε. Ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και σερβίρουμε σε ένα μπολάκι.

Πηγή: olivemagazine.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.