ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διεύρυνση της πρωθυπουργικής κοροϊδίας βλέπουν στο ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής

Δε βάζουν τελεία στο σκάνδαλο των υποκλοπών

Για …διεύρυνση της κοροϊδίας του μετά από τους Έλληνες και κατά των Βρετανών υπηκόων, κατηγορούν τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στην Χαριλάου Τρικούπη, μετά από την συνέντευξή του στην εφημερίδα Sunday Times.

Εκτιμώντας ότι σε αυτήν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνέχισε να προσποιείται ότι δεν γνωρίζει την ουσία της υπόθεσης των παράνομων υποκλοπών, αλλά παρά ταύτα απέλυσε δύο πρόσωπα , όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, στην Χαριλάου Τρικούπη επισημαίνουν ότι ο πρωθυπουργός απέφυγε να αναφέρει ότι χάρη στην κοινοβουλευτική του πλειοψηφία, δεν κλήθηκαν στην εξεταστική των πραγμάτων επιτροπή τα εμπλεκόμενα πολιτικά πρόσωπα, ούτε καν αυτά που παραιτήθηκαν, ημί μόνον ο παρακολουθούμενος και πως το αλά καρτ απόρρητο σφράγισε τα στόματα του πρώην και του νυν Διοικητή της ΕΥΠ…

«Αλλάζοντας τις εκδοχές σαν τα πουκάμισα, τώρα ο κ.Μητσοτάκης υποστηρίζει ότι το ζήτημα των υποκλοπών έχει να κάνει με κάποιον που επιδίωξε να επιβαρύνει τις σχέσεις με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής. Ποιος ; Ο ανιψιός και στενότερος συνεργάτης του; Ο εκλεκτός του στην ΕΥΠ, διορισμένος μάλιστα με αλλαγή των κριτηρίων επιλογής;», διερωτούνται στο ΠΑΣΟΚ. «Δεν του φτάνει η κοροϊδία σε 11 εκατομμύρια Έλληνες, τώρα θέλει να τη διευρύνει και σε 67 εκατομμύρια Βρετανούς;», αναρωτιούνται.
Στην πραγματικότητα, στην Χαριλάου Τρικούπη δεν έχουν σκοπό να βάλουν τελεία στο σκάνδαλο των υποκλοπών -το οποίο εξάλλου, εξ αρχής αντιμετωπίζουν όχι ως προσωπικό θέμα του Νίκου Ανδρουλάκη, αλλά ως ένα πρόβλημα Δημοκρατίας και μία κρίση του Κράτους Δικαίου και των Θεσμών- με το πέρας της εξεταστικής επιτροπής. Αντίθετα, εκτιμούν ότι τον λόγο τώρα έχει η Δικαιοσύνη, με τον ίδιο τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκο Ανδρουλάκη να έχει ήδη προαναγγείλει και πρωτοβουλίες σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Δεν είναι τυχαία η αναφορά του από τη ΔΕΘ σε πρωτοβουλίες που αναλάβει ο ίδιος, προκειμένου οι μάρτυρες που ‘κόπηκαν’ από την ελληνική εξεταστική επιτροπή, να βρεθούν ενώπιον της εξεταστικής επιτροπής στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.