ΕΛΛΑΔΑ

Διπλό έγκλημα στην Καβάλα: "Σκότωσε πρώτα το παιδί για να την τιμωρήσει - Ηταν όλο προσχεδιασμένο"

Μουδιασμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Λεκάνης Καβάλας, από το φρικτό διπλό έγκλημα, όπου ένας 56χρονος δολοφόνησε εν ψυχρώ την 36χρονη πρώην σύντροφό του και το μόλις 11 μηνών αγοράκι τους.

Για το διπλό έγκλημα στην Καβάλα, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης. "Είναι δεύτερο περιστατικό μέσα σε 40 χρόνια καριέρας", είπε, θέλοντας να τονίσει την αγριότητα και τη σπανιότητα του εγκλήματος.

Όπως εξήγησε ο ίδιος, ο δράστης πυροβόλησε πισώπλατα το παιδί και από πάνω προς τα κάτω, με σκάγια για πουλιά, θεωρώντας ότι θα φτάσουν, για ένα τόσο μικρό παιδί.

"Για τη σύζυγο χρησιμοποίησε σκάγια για αγριογούρουνο", είπε, κρίνοντας ότι, "σκότωσε πρώτα το μωράκι για να πληγώσει τη γυναίκα, για να την τιμωρήσει".

"Ήταν όλο προσχεδιασμένο", εκτίμησε ο κ. Κιφνίδης, εξηγώντας ότι, όλα έγιναν μέσα σε ελάχιστο χρόνο, πέρασαν μόνο τα δευτερόλεπτα για την αλλαγή του όπλου.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ο θάνατος του μωρού ήταν ακαριαίος, ενώ βρέθηκαν στο σώμα του 10 σκάγια. Η νεαρή γυναίκα επίσης βρήκε ακαριαίο θάνατο, καθώς τρυπήθηκαν τα πνευμόνια, η καρδιά της και μέρος του συκωτιού της. Στη σορό της 31χρονης Αννας βρέθηκαν 6 δράμια.

"Τον τάιζε, του δάνειζε και τη σκότωσε"

Μιλώντας στον Alpha η μητέρα της 31χρονης δήλωσε συντετριμμένη πως η κόρη της βοηθούσε τον 56χρονο και εκείνος την εκμεταλλευόταν.

"Πήγαινε στο μαντρί και τον βοηθούσε και εκείνος δεν της είχε δώσει ποτέ ένα μεροκάματο. Η κόρη μου πλήρωνε και τον τάιζε", είπε συγκεκριμένα.

Υπενθυμίζεται ότι, ο γυναικοκτόνος και παιδοκτόνος κηδεύτηκε το Σάββατο, σε μία τελετή χωρίς κόσμο και, όπως είπε ο πατήρ Δανιήλ Καρυπίδης, η ταφή έγινε κεκλεισμένων των θυρών με μόλις έξι συγγενείς.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.