ΕΛΛΑΔΑ

Παρών ο σύζυγός της

Φώφη Γεννηματά: Τελέστηκε το πολιτικό μνημόσυνο στη μνήμη της

Αύριο Κυριακή θα τελεστεί από την οικογένεια το ετήσιο μνημόσυνο στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών.

Συμπληρώνεται σε λίγες μέρες -25 Οκτωβρίου- ένας χρόνος από τον αιφνίδιο θάνατο της Φώφης Γεννηματά και πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο στη Βούλα πολιτικό μνημόσυνο στη μνήμη της προέδρου του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ.

Πρώτος από όλους, έδωσε το «παρών» ο Ανδρέας Τσούνης, ο σύζυγος της αείμνηστης πολιτικής αρχηγού. Επίσης παρευρέθηκαν πολλά στελέχη και φίλοι του κόμματος μεταξύ των οπιών και ο πρώην γραμματέας και στενός συνεργάτης της, Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Το πολιτικό μνημόσυνο πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Ιωνία, δίπλα στο Δημαρχείο της περιοχής. Κεντρικός ομιλητής ήταν το ιστορικό στέλεχος του κόμματος, Κώστας Σκανδαλίδης.

Αύριο το ετήσιο μνημόσυνο

Αύριο Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022 η οικογένεια της Φώφης Γεννηματά τελεί το ετήσιο μνημόσυνο της στις 11:45 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων στο Α' Κοιμητήριο Αθηνών.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης μετά το μνημόσυνο της τέως προέδρου, θα μεταβεί στα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη (ώρα 13.30) όπου θα βρίσκεται η κινητή μονάδα μαστογράφου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας διενεργώντας δωρεάν μαστογραφικό έλεγχο προκειμένου να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο της ΕΑΕ, Ευάγγελο Φιλόπουλο, για την προσφορά του στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά, η οποία συνέδραμε πάντα τις προσπάθειες της Εταιρείας για την ευαισθητοποίηση και πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.