ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Europa League

Γκουρμπάνοφ: «Θέλει προσοχή, είναι η τελευταία ευκαιρία του Ολυμπιακού για την Ευρώπη»

«Ο αντίπαλος πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη. Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι το κίνητρό τους είναι υψηλό. Βλέπουν το ματς ως την τελευταία ευκαιρία για την Ευρώπη».

Αυτά-μεταξύ άλλων- τόνισε ο προπονητής της Καραμπάχ, Γκουρμπάν Γκουρμπάνοφ, μιλώντας σήμερα σε συνέντευξη Τύπου, παραμονή του αυριανού αγώνα (19:45) με τον Ολυμπιακό στο Μπακού, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

«Έχουμε κάποια κούραση, αλλά ελπίζω ότι τα παιδιά θα είναι απολύτως έτοιμα για τον αγώνα. Το πρώτο παιχνίδι στον Πειραιά ήταν καλό. Αλλά αυτό δεν πρέπει να μας εξαπατήσει, ούτε εμένα ούτε τους παίκτες μου. Έχω ενημερώσει τους παίκτες ότι κάναμε λάθη στο πρώτο παιχνίδι. Παρακολούθησα τα video του αγώνα και πείστηκα για αυτό. Ο αντίπαλος μάς έκανε να πέσουμε σε λάθη. Πρέπει να προετοιμαστούμε σοβαρά», πρόσθεσε.

«Δεν μπορώ να αναφέρω κάποιο συγκεκριμένο λόγο που σκοράρουμε και παίρνουμε τη νίκη στο δεύτερο ημίχρονο. Κάθε αντίπαλος στο πρώτο ημίχρονο μάς ανταγωνίζεται. Ίσως στο δεύτερο να υστερούνται σε αγωνιστική πειθαρχία και αυτό το εκμεταλλευόμαστε», συμπλήρωσε, ενώ για την εκτός έδρας νίκη (0-1) επί της Γκαμπάλα στο πρωτάθλημα την Κυριακή (9/10), με την οποία έφτασε τους 24 βαθμούς σε οκτώ ματς, είπε:

«Στο τελευταίο ματς με την Γκαμπάλα ξοδέψαμε ενέργεια. Είναι πάντως καλό που σκοράρουμε στο δεύτερο, γιατί σημαίνει πως είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Δεν χαλαρώνω μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, ακόμα και με το σκορ 3-0».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.