ΕΛΛΑΔΑ

Δικηγορικά και πολιτικά καθήκοντα

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου στον Βόλο - Συνέντευξη Τύπου για τις πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις και παρεμβάσεις της Πλεύσης Ελευθερίας

Στο Βόλο βρίσκεται σήμερα και αύριο η Επικεφαλής της Πλεύσης  Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου, συνδυάζοντας τα δικηγορικά και τα πολιτικά της καθήκοντα.

Αύριο Τετάρτη 5/10 το πρωί θα παραστεί στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου ως συνήγορος υπεράσπισης των ενεργών πολιτών και μελών της κίνησης για το νερό Αριστείδη Φραγκουδάκη και Θωμά Κλημόπολου, που καταμηνύθηκαν ψευδώς από την δημοτική ομάδα Μπέου γιατί διαμαρτυρήθηκαν στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της 13-2-2017. Πρόκειται για μια ακόμη μήνυση από αυτές που στόχο έχουν να εκφοβίσουν και να αποθαρρύνουν έντιμους ανθρώπους που συμμετέχουν στα κοινά.

Το απόγευμα της Τετάρτης 5/10 στις 6 μμ θα πραγματοποιηθεί Συνέντευξη Τύπου της κυρίας Κωνσταντοπούλου και της Πλεύσης Ελευθερίας στην αίθουσα της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας (οδός Κ.Καρτάλη - Αργοναυτών) για τις πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις και παρεμβάσεις της Πλεύσης Ελευθερίας.

Προσκαλούνται οι εκπρόσωποι του Τύπου και των ΜΜΕ και παρακαλούμε για την κάλυψη.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.