ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Χαμένη ευκαιρία για την Μαρία

Parma Open, Σάκκαρη - Σερίφ: 0-2

H Μαρία Σάκκαρη έχασε με 7-5, 6-3 από την Μαγιάρ Σερίφ στον τελικό του Parma Open - Πρώτος τίτλος για την Αιγύπτια - Πέμπτος χαμένος τελικός για την Ελληνίδα.

Την ήττα στον τελικό του Parma Open γνώρισε η Μαρία Σάκκαρη.

Η σπουδαιότερη Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε με 7-5, 6-3 σε 1.36' από την Μαγιάρ Σερίφ (Νο74) στον τελικό και έχασε άλλη μια ευκαιρία για να κερδίσει τον 2ο τίτλο της καριέρας της.

Η Μαρία Σάκκαρη έχασε 3ο τελικό μέσα στο 2022 και συνολικά έχει 1/6 νίκες στην καριέρα της. Το παιχνίδι κρίθηκε στα λάθη και στα μπρέικ.

Η Ελληνίδα τενίστρια είχε 22 αβίαστα λάθη και η Αιγύπτια είχε 11 ενώ οι winners ήταν 22-10 για την Σάκκαρη η οποία είχε και 5 διπλά λάθη και χάρισε μπρέικ στην αντίπαλο της. Η Σερίφ που κέρδισε τον πρώτο τίτλο της καριέρας της είχε 6/13 μπρέικ πόιντ και η Μαρία είχε 4/9.

Η νικήτρια μάλιστα έπαιξε όπως και η Σάκκαρη δύο παιχνίδια μέσα σε μια ημέρα αλλά είχε δύο λιγότερες ώρες ξεκούρασης.

Ο αγώνας

Η Μαρία Σάκκαρη ξεκίνησε με διπλό μπρέικ πόιντ στο παιχνίδι και έφτασε με άνεση σε μπρέικ (1-0).

Το υπερασπίστηκε με το σερβίς της για το 2-0 αλλά η Αιγύπτια μείωσε σε 2-1. Η Σάκκαρη με διπλό λάθος έδωσε την ευκαιρία στην Σερίφ να φτάσει σε μπρέικ πόιντ και με μπρέικ να ισοφαρίσει σε 2-2.

Η Ελληνίδα επέστρεψε με 2ο μπρέικ για το 3-2 αλλά η Αιγύπτια πέτυχε νέο μπρέικ και με το σερβίς της έφτασε στο 3-4! Η Σάκκαρη ισοφάρισε σε 4-4 και είχε τριπλό μπρέικ πόιντ στο 9ο γκέιμ. Η Ελληνίδα σέρβιρε για το σετ (5-4) αλλά με νέο διπλό της σφάλμα έδωσε μπρέικ πόιντ και το δικαίωμα στην Σερίφ να ισοφαρίσει (5-5) με μπρέικ.

Η Αιγύπτια έφτασε στο 6-5 και με τα λάθη της Σάκκαρη με μπρέικ πήρε το 1ο σετ με 7-5! Η Σάκκαρη είχε 5-1 διπλά λάθη και 14 αβίαστα.

Με διπλό μπρέικ πόιντ ξεκίνησε και στο 2ο σετ η Σάκκαρη και με μπρέικ έφτασε στο 1-0! Η Ελληνίδα έσβησε 4 μπρέικ πόιντ και με το σερβίς της έγραψε το 2-0! Η Σερίφ μείωσε σε 2-1 και με μπρέικ ισοφάρισε σε 2-2.

Η Σάκκαρη είχε διπλό μπρέικ πόιντ στο 7ο γκέιμ, η Σερίφ το έσβησε και έφτασε στο 4-3. Μπρέικ για την Αιγύπτια και 5-3 και με το σερβίς της έκλεισε το παιχνίδι στο 6-3.

Η Ελληνίδα θα συνεχίσει την επόμενη εβδομάδα στην Οστράβα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.