ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στην εκκλησία Παναγία Κοιμήσεως της Θεοτόκου

Πλήθος κόσμου στην κηδεία του Σταύρου Σαράφη στην Επανομή

Το «ύστατο χαίρε» στον Σταύρο Σαράφη είπαν το απόγευμα της Παρασκευής (14/10) συγγενείς, γνωστοί και φίλοι, στην εξόδιο ακολουθία που τελέστηκε στην εκκλησία Παναγία Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Επανομή.

Ο «Καίσαρας» του ΠΑΟΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου έφυγε από τη ζωή χθες, σε ηλικία 72 ετών, έχοντας δώσει μάχη σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης για περίπου ένα μήνα, μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που είχε υποστεί στις 17 Σεπτεμβρίου.

Ο Ιβάν Σαββίδης, η διοίκηση, το αγωνιστικό τμήμα, τα «παιδιά» του στην ακαδημία, όλος ο οργανισμός του ΠΑΟΚ, αλλά και όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο αποχαιρέτησαν τον Σταύρο Σαράφη, έχοντας αποστείλει δεκάδες στεφάνια.

Οι Αντελίνο Βιεϊρίνια, Λευτέρης Λύρατζης, Γιάννης Μιχαηλίδης, Μάριος Τσαούσης, Ομάρ Ελ Καντουρί και Σβέριρ Ίνγκι Ίνγκασον έδωσαν το παρών στην κηδεία από την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ. Εκεί ήταν, ακόμα, ο Μάκης Γκαγκάτσης, ο Χρήστος Καρυπίδης, ο Πάμπλο Γκαρσία και ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, εκπροσωπώντας τη διοίκηση αλλά και τη Β’ ομάδα του ΠΑΟΚ. Εκεί και ο Χάρης Παπαγεωργίου, για λογαριασμό του Άρη, αλλά και πλήθος βετεράνων παικτών του ΠΑΟΚ, του Άρη, του Ηρακλή και του Απόλλωνα Πόντου. Παρόντες και οι πρώην πρόεδροι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θόδωρος Ζαγοράκης και Γιάννης Γούμενος.

Μάλιστα, ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιώργος Τσαμασλής, στην ομιλία του, έδωσε υπόσχεση για κατασκευή ενός γυμναστηρίου, το οποίο θα πάρει το όνομα «Σταύρος Σαράφης», προς τιμήν του πρώτου σκόρερ στην ιστορία του ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.