ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ήταν όλοι εκεί

Συγκίνηση στο ετήσιο μνημόσυνο της Φώφης Γεννηματά

Ήταν όλοι εκεί. Στο Α' Νεκροταφείο για να μνημονεύσουν τη Φώφη Γεννηματά έναν χρόνο από τον θάνατό της. Η οικογένειά της, ο σύζυγός της Ανδρέας Τσούνης και τα παιδιά της Αιμιλία, Γιώργος και Κατερίνα και σχεδόν όλο το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής. Ο πρόεδρος του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης, ο πρώην πρωθυπουργός και νυν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Γιώργος Παπανδρέου, σχεδόν όλοι οι βουλευτές, ο γραμμματέας Ανδρέας Σπυρόπουλος, ηγετικά στελέχη, στενοί συνεργάτες της Φώφης Γεννηματά, ο Κώστας Λαλιώτης, ο Μιλτιάδης Παπαιωάννου, ο Κώστας Γείτονας, φίλοι και απλά μέλη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Με έκδηλη συγκίνηση τίμησαν τη Φώφη Γεννηματά συζητώντας για τις πολιτικές στιγμές που σημάδεψαν την πορεία της στο ΠΑΣΟΚ και στην ηγεσία του κόμματος από το 2015 κι άφησαν ένα λουλούδι στο μνήμα της. Το παρών έδωσε και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Σπίρτζη.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης από το Α' Νεκροταφείο πήγε στα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη όπου από χθές βρίσκεται η κινητή μονάδα μαστογράφου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, διενεργώντας δωρεάν μαστογραφικό έλεγχο προκειμένου να ευχαριστήσει τον πρόεδρο της, Ευάγγελο Φιλόπουλο, για την προσφορά του στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά, η οποία ως γνωστόν συνέδραμε πάντα τις προσπάθειες της Εταιρείας για την ευαισθητοποίηση και πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης σημείωσε σε δηλώσεις του για την απουσία της Φώφης Γεννηματά: «Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από την τραγική απώλεια της προέδρου μας Φώφης Γεννηματά. Η απουσία της μεγάλη για την οικογένειά της, για τον κοινοβουλευτικό βίο και για την παράταξή μας. Όμως παραμένει πυξίδα η παρακαταθήκη της, για το ΠΑΣΟΚ για αυτόνομη πορεία, για πολιτικές που θα έχουν επίκεντρο πάντοτε τον άνθρωπο».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.