ΠΟΛΙΤΙΚΗ

KKE

Δ.Κουτσούμπας: Το ΚΚΕ βρίσκεται στο πλευρό των αθλητικών σωματείων και των ανθρώπων τους

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας αποτελούμενη από την πρόεδρο Αναστασίου Ανδρονίκη και το μέλος του ΔΣ Τσουκαλά Λάμπη.

Στη συνάντηση, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, «τέθηκαν τα προβλήματα των ναυταθλητικών σωματείων και ιδιαίτερα το πρόβλημα των εγκαταστάσεων, δεδομένου ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ομίλων δεν έχουν δικές τους εγκαταστάσεις και υποδομές προκειμένου να καλύψουν τόσο τις ανάγκες που προκύπτουν από την καθημερινή λειτουργία των τμημάτων τους και των Εθνικών Ομάδων, όσο και τις ανάγκες αποθήκευσης και προστασίας του εξοπλισμού και των σκαφών που χρησιμοποιούν για την προπόνηση και προετοιμασία των αθλητών τους».

Η αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας «ζήτησε τη στήριξη του ΚΚΕ ώστε να υπάρξει νομοθετική ρύθμιση που να διασφαλίζει την παραμονή των ναυταθλητικών σωματείων στις εστίες τους, χωρίς να επιβαρυνθούν με υπέρογκα ενοίκια και πρόστιμα. Επίσης να υπάρχει κρατική μέριμνα για την ενίσχυση των υποδομών που χρειάζονται τα σωματεία, προκειμένου να διασφαλίσουν την προστασία και την αποθήκευση του εξοπλισμού τους, καθώς και την πρόσβαση των σκαφών στη θάλασσα».

Ο Δ. Κουτσούμπας τόνισε ότι «η επιχειρηματική αξιοποίηση των λιμανιών, των μαρίνων και του αιγιαλού είναι ευρωπαϊκή κατεύθυνση αλλά και κατεύθυνση της κυβέρνησης της ΝΔ, και των προηγούμενων κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ». Επίσης, σημείωσε, ότι «το ΚΚΕ θα στηρίξει τις προσπάθειες της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας προκειμένου να υπάρξει η ρύθμιση αυτή και θα βρίσκεται στο πλευρό των σωματείων και των ανθρώπων τους σε όποια πρωτοβουλία και αν πάρουν».

  • Ετικέτες: 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.