ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δείτε τα ζευγάρια των playoffs

Europa League: Μπαρτσελόνα εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για μια θέση στους «16»

Δείτε αναλυτικά τα ζευγάρια των playoffs, πριν οι ομάδες προχωρήσουν στην φάση των «16» του Europa League..

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση των playoffs για το φετινό Europa League, με τις 16 ομάδες να μάχονται σε ζευγάρια και τις νικήτριες να προκρίνονται στο κυρίως ταμπλό και την φάση των «16» της διοργάνωσης. Από τα οκτώ παιχνίδια, αυτό που ξεχωρίζει είναι η αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς εκτός από το μέγεθος και το «βάρος» της φανέλας που έχουν οι ομάδες, τα βλέμματα θα πέσουν πάνω στον Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος αναμένεται να αντιμετωπίσει ξανά τους «μπλαουγκράνα».

Ενδιαφέρουσα αναμένεται να είναι και η αναμέτρηση της Σάλτσμπουργκ με την μαχητική Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός έχει τονίσει την επιθυμία του να στάσει μέχρι την κατάκτηση του τροπαίου με τους Ρωμαίους. Επίσης, σε... δοκιμασία θα υποβληθεί και η Γιουβέντους που θα αντιμετωπίσει την Νάντ, με τους Ιταλούς να μην έχουν σταθερότητα και ρυθμό στο παιχνίδι τους, κάτι που προκαλεί ερωτηματικά αναφορικά με την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης της UEFA.

Υπενθυμίζεται ότι στην κλήρωση τα «νοκ άουτ» playoff του Europa League μπήκαν οι οκτώ ομάδες που κατέκτησαν τη δεύτερη θέση στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης, καθώς και οι οκτώ ομάδες που κατέλαβαν την τρίτη θέση στους ομίλους του Champions League, με τους οκτώ νικητές να συνεχίζουν στους «16». Εκεί τους περιμένουν οι ομάδες που πήραν την πρωτιά στον κάθε όμιλο.

Οι πρώτες αναμετρήσεις είναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν στις 16 Φεβρουαρίου και οι επαναληπτικοί θα διεξαχθούν στις 23 Φεβρουαρίου, ενώ η κλήρωση της φάσης των «16» του Europa League θα διεξαχθεί στις 24/2.

Αναλυτικά τα ζευγάρια των «νοκ άουτ» πλέι οφ του Europa League έχουν ως εξής:

Μπαρτσελόνα (Ισπανία)-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Αγγλία)

Γιουβέντους (Ιταλία)-Ναντ (Γαλλία)

Σπόρτινγκ Λισαβόνας (Πορτογαλία)-Μίντιλαντ (Δανία)

Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία)-Ρεν (Γαλλία)

Άγιαξ (Ολλανδία)-Ουνιόν Βερολίνου (Γερμανία)

Λεβερκούζεν (Γερμανία)-Μονακό (Γαλλία)

Σεβίλη (Ισπανία)-Αϊντχόφεν (Ολλανδία)

Σάλτσμπουργκ (Αυστρία)-Ρόμα (Ιταλία)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.