ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΗΠΑ

Η Σβιάτεκ προκρίθηκε στους ημιτελικούς των WTA Finals

Η Ιγκα Σβιάτεκ προκρίθηκε στους ημιτελικούς του WTA Masters, που φιλοξενείται στις ΗΠΑ, μετά την επικράτηση της επί της Γαλλίδας, Καρολίν Γκαρσιά (Νο 6), η οποία θα διεκδικήσει μία θέση στην τελική τετράδα, με αντίπαλο την Ντάρια Κασάτκινα (Νο 8). Η Ρωσίδα πρωταθλήτρια, επικράτησε της Αμερικανίδας, Κόκο Γκοφ (Νο 4), η οποία αποκλείσθηκε από την συνέχεια του τουρνουά.

Η Πολωνή επικεφαλής της παγκόσμιας κατάταξης, εξασφάλισε την πρώτη θέση στον όμιλο της και θα αντιμετωπίσει, είτε την Μαρία Σάκκαρη, είτε την Τυνήσια, Ονς Ζαμπέρ. Η 21χρονη Σβιάτεκ, η οποία έχει κατακτήσει οκτώ τουρνουά εφέτος, συμπεριλαμβανομένων του Roland-Garros και του US Open, ήταν για ακόμη μία φορά εντυπωσιακή και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην Γκαρσιά, επικρατώντας με 6-3, 6-2.

«Προσπάθησα σκληρά για να μην λυγίσω από την πίεση που μου άσκησε. Ημουν έτοιμη γι' αυτό. Είναι τόσο επιθετική στο γήπεδο. Επρεπε να καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια, γιατί ήξερα ότι θα κτυπούσε καλά και δυνατά, αλλά ήξερα επίσης ότι θα έκανε λάθη», σχολίασε μετά το τέλος του αγώνα η Σβιάτεκ.

Οσον αφορά στην Κασάτκινα, νίκησε με 7-6(6), 6-3 την Γκοφ, εκμεταλλευόμενη τα breaks που κατάφερε στο σερβίς της Αμερικανίδας και απέναντι στην Γκαρσιά, θα διεκδικήσει μία θέση στους ημιτελικούς.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.