ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Eπιστρέφει από τραυματισμό

Ο Βλάχοβιτς είναι η μεγάλη ελπίδα της Σερβίας

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς επιστρέφει από τραυματισμό, αλλά η εθνική Σερβίας, μπορεί να βασισθεί στον νεαρό επιθετικό της Γιουβέντους, ο οποίος είναι αποφασισμένος να «σφίξει τα δόντια» και να ηγηθεί της επίθεσης στο Μουντιάλ του 2022, που αρχίζει αύριο (24/11, 21:00), με αντίπαλο την Βραζιλία.

«Είναι τυχερός που γεννήθηκε εκεί που γεννήθηκε, γιατί μπορείς να δεις ότι έχει την φωτιά μέσα του και ότι πεινάει», δήλωσε σχετικά ο συμπατριώτης του και πρώην διεθνής άσος, Σίνισα Μιχαϊλοβιτς, όταν ο Βλάχοβιτς έδωσε το «στίγμα» του με την Φιορεντίνα, πριν πάει στην Γιουβέντους, στις αρχές του 2022. «Μπορείς να δεις από τον τρόπο που παίζει, πως έχει ό,τι χρειάζεται. Στην Σερβία, έχεις αυτά τα χαρακτηριστικά... δωρεάν», πρόσθεσε ο Μιχαϊλοβιτς.

Σε ηλικία μόλις 22 ετών, ο Βλάχοβιτς έχει την ευκαιρία να επιβεβαιώσει, στην πιο όμορφη... σκηνή του κόσμου, ότι αποτελεί όντως, έναν από τους παίκτες του... αύριο. Ο νεαρός άσος πήγε στην Φιορεντίνα στα 18, προερχόμενος από την Παρτιζάν Βελιγραδίου και έμαθε πολλά «μυστικά», από τον Φρανκ Ριμπερί, τον οποίο θεωρεί ως τον «μεγάλο αδελφό του».

Εξαιρετικός στο ψηλό παιχνίδι, ο Βλάχοβιτς διαθέτει ταχύτητα, δύναμη, αλλά και την κατάλληλη και απαραίτητη ψυχραιμία, εξελισσόμενος διαρκώς. Πρότυπο του, είναι ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, ενώ το προσωνύμιο του στο Instagram είναι «DV9».

Ο προπονητής του στην «γηραιά κυρία», Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, λέει για τον νεαρό επιθετικό: «Οταν παίζεις κάθε τρεις ημέρες, χρειάζεσαι μια συγκεκριμένη τεχνική διαχείριση».

Ο τελευταίος αγώνας προετοιμασίας, την περασμένη Παρασκευή εναντίον του Μπαχρέιν (5-1), ωστόσο, βοήθησε να αρθούν κάποιες αμφιβολίες σχετικά με την κατάσταση της φόρμας του, καθώς ο Βλάχοβιτς μπήκε στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου και βρήκε δίχτυα, έξι λεπτά αργότερα.

Στην εθνική Σερβίας, ελπίζουν ότι ο Βλάχοβιτς αλλά και ο άλλος επιθετικός, ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς, που επίσης αναρρώνει από τραυματισμό στον αστράγαλο, θα αποτελέσουν την «γραμμή κρούσης» εναντίον της Βραζιλίας. Αμφότεροι, έδωσαν «το παρών» στην προπόνηση στο Κατάρ, με τον Βλάχοβιτς να δείχνει αρκετά χαρούμενος.
 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.