ΕΛΛΑΔΑ

Παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης

Σπάρτη: Συνελήφθη 23χρονος που διακινούσε κάνναβη και κοκκαΐνη

Ο 23χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης ο οποίος του άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών και έδωσε εντολή να παραμείνει υπό κράτηση, ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή.

Με μια αιφνιδιαστική επιχείρηση που εκτελέστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας το μεσημέρι της Πέμπτης, συνελήφθη ένας 23χρονος Έλληνας που διακινούσε ποσότητες ναρκωτικών στη Σπάρτη και μάλιστα είχε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό από την πώληση της παράνομης πραμάτειας του.

Κατά την διάρκεια της έρευνας που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν δυο συσκευασίες με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 92,2 γραμμαρίων καθώς και δυο "φιξάκια" με μικροποσότητες κοκαΐνης, που κατασχέθηκαν. Επιπλέον, κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο και το ποσό των 3.585 ευρώ που δεν μπορούσε να δικαιολογήσει. Ο 23χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης ο οποίος του άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών και έδωσε εντολή να παραμείνει υπό κράτηση, ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή.

Συλλήψεις για κάνναβη σε Καβάλα και Κοζάνη

Μετά από έρευνα που έγινε από αστυνομικούς της Ασφάλειας, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας ένας Έλληνας, στην κατοχή και την κατοικία του οποίου στην Καβάλα βρέθηκαν τέσσερα τσιγαριλίκια και μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 79 γραμμαρίων, τα οποία κατασχέθηκαν.

Με χειροπέδες βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης ένας 20χρονος Έλληνας, καθώς υποβλήθηκε σε σωματική έρευνα από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. σε περιοχή της Κοζάνης και στην κατοχή του βρέθηκαν 54 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης τα οποία κατασχέθηκαν. Με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για κατοχή ναρκωτικών, ο 20χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.