Για το σερβίρισμα
1 φραντζόλα ψωμί χωριάτικο με προζύμι, σε κυβάκια
μπατόν σαλέ
Διαδικασία
Βήμα 1
Κόβετε στη μέση το σκόρδο και τρίβετε με αυτό τα τοιχώματα του σκεύους του φοντί.
Βήμα 2
Κρατάτε σε ένα φλιτζανάκι μια μικρή ποσότητα από το κρασί και διαλύετε μέσα του το κορνφλάουρ. Ρίχνετε το υπόλοιπο κρασί στο σκεύος του φοντί και το βάζετε στη φωτιά να πάρει βράση.
Βήμα 3
Χαμηλώνετε τη φωτιά και προσθέτετε σταδιακά τα τυριά ανακατεύοντας διαρκώς μέχρι να λιώσουν.
Βήμα 4
Τέλος, προσθέτετε το μίγμα του κορνφλάουρ και ανακατεύετε μέχρι να αποκτήσει ωραία απαλή υφή, χωρίς να αφήσετε το φοντί να πάρει βράση. Σερβίρεται ζεστό στο τραπέζι με ψωμάκια και μπατόν σαλέ.
Το Matrix24.gr χρησιμοποιεί cookies, τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας. Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies. ΑποδοχήΜάθετε περισσότερα