Neo

Γιατί επιτίθενται στο ΠΑΣΟΚ…

Στο ότι «η ΝΔ κατανοεί ότι δεν μπορεί να πάρει αυτοδυναμία», αποδίδει την ένταση της επίθεσης στο κόμμα του εκ μέρους της ΝΔ, με αφορμή την υπόθεση της Εύας Καϊλή, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

«Για αυτό επιτίθεται στο ΠΑΣΟΚ. Τα ίδια έκανε και ο ΣΥΡΙΖΑ μισό χρόνο πριν», είπε, τονίζοντας ότι ο ίδιος καταλαβαίνει ότι κάποιοι θέλουν να πιέσουν το ΠΑΣΟΚ για να δηλώσει με ποιον θέλει να συνεργαστεί, αλλά όπως έχει πολλές φορές ξεκαθαρίσει και ο ίδιος ο Νίκος Ανδρουλάκης, το ΠΑΣΟΚ έχει επιλέξει -όπως είπε μιλώντας στον Σκάι- τον δύσκολο δρόμο της εφαρμογής του προγράμματός του και για αυτό θα δώσει την μάχη του, ούτε με τη ΝΔ ούτε με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά με τις πολιτικές και τις αξίες του.

Ο ίδιος μάλιστα, έχοντας πολλές φορές στηλιτεύσει την στάση των δύο μεγάλων κομμάτων στη Βουλή, κατέληξε λέγοντας ότι «πρέπει να επισημανθεί ο τρόπος που ψηφίζουν και πολιτεύονται η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ, που όπως φαίνεται μοιάζουν και όχι να χρησιμοποιείται μονοθεματικά η υπόθεση Καϊλή, προκειμένου να ξεχνάμε όλα τα υπόλοιπα»…

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Μανος 20:18 30/12/2022

    Αυτοι φταινε παυριωτη ή εσεις που δεν μπορειτε να τους απειλησετε Δημοσκοπικα και ποσο μαλλον εκλογικα. Επομενο να σας εχουν για κλωτσοσκουφι!!!! Βρειτε το φταιει και δεν ησαστε ικανοι ουτε την αρχηκη ανοδο να συγκρατησετε και μετα βλεπουμε. Με μεγαλο προβλημαστισμο και αγαπη σας το γραφω αν και ξερω πιο ητανε το μονιμο λαθοε σας που δεν προστατεψατε τον πρωην Προθυπουργο σας αλλα τον βγαλατε στην σεντρα, σε αντιθεση με οτι εκαναν οι της ΝΔ για τους δικους της, πρωην.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.