ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οι νέες πιστωτικές κάρτες της Εθνικής Τράπεζας έρχονται για να αλλάξουν τις καθημερινές μας συναλλαγές

H πιστωτική κάρτα είναι ένα μέσο πληρωμών που προσφέρει ευελιξία και περισσότερες επιλογές στις καθημερινές μας συναλλαγές. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τις δυνατότητες, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τα προνόμια που μπορεί να μας προσφέρει.

H Εθνική Τράπεζα φέρνει τρεις νέες πιστωτικές κάρτες που έρχονται για να προσθέσουν αξία σε κάθε μας συναλλαγή, καθώς διαθέτουν μοναδικά χαρακτηριστικά που καλύπτουν τις καθημερινές ανάγκες και προσωπικές μας επιθυμίες. Επιπλέον, τώρα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ποια κάρτα ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας, ανεξάρτητα από το οικονομικό σας προφίλ, και να τη διαχειριστείτε εύκολα μέσα από τα ψηφιακά κανάλια της Τράπεζας (Internet και Mobile Banking).

 

Χρησιμοποιήστε την κάρτα Silver για όλες τις καθημερινές σας συναλλαγές

Η πιστωτική κάρτα Silver είναι η ιδανική επιλογή για άμεσες και γρήγορες καθημερινές λύσεις πληρωμών, για την εξόφληση των λογαριασμών σας, αλλά και για όλα σας τα “θέλω”. Η κάρτα Silver διατίθεται με δωρεάν συνδρομή για τον πρώτο χρόνο και χαμηλή ετήσια συνδρομή στη συνέχεια, δωρεάν πρόγραμμα ταξιδιωτικής ασφάλισης, επιβράβευση με το πρόγραμμα go4more σε κάθε σας συναλλαγή, προνομιακό επιτόκιο αγορών για τους πρώτους έξι μήνες και δώρο 2.000 go4more πόντους με την πρώτη αγορά, τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε σε επόμενες αγορές σε ένα δίκτυο 7.500 συνεργαζόμενων επιχειρήσεων, πληρώνοντας έτσι λιγότερο ή και καθόλου. Επίσης με την online διαχείριση της κάρτας μέσα από το Internet και Mobile Βanking της Εθνικής Τράπεζας, όπως παρακολούθηση συναλλαγών, αύξηση ορίου, δήλωση απώλειας ή κλοπής κλπ., έχετε τον απόλυτο της κάρτας σας ανά πάσα στιγμή.

 

Με την κάρτα Gold κάνετε την κάθε σας στιγμή μια ξεχωριστή εμπειρία

Η πιστωτική κάρτα Gold αποτελεί το αναβαθμισμένο πακέτο της Εθνικής Τράπεζας που προσφέρει επιπλέον προνόμια. Διατίθεται με δωρεάν συνδρομή για τον πρώτο χρόνο και δυνατότητα απαλλαγής συνδρομής για συνολικές αγορές άνω των €7.000 το χρόνο στη συνέχεια. Για shopping, ταξίδια, φαγητό ή διασκέδαση, η κάρτα Gold βρίσκεται κοντά σας για να κάνει τις απλές στιγμές της καθημερινότητας εμπειρίες ζωής με την δωρεάν υπηρεσία προσωπικής εξυπηρέτησης Mastercard Concierge. Για προγραμματισμό ταξιδιών, καθώς και για κρατήσεις σε εστιατόρια, θέατρα, συναυλίες, εκδηλώσεις και ξενοδοχεία οπουδήποτε στον κόσμο, ένας εξειδικευμένος σύμβουλος φροντίζει να σας προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες και να ξεκλειδώσει έναν κόσμο μοναδικών προνομίων. Τα προνόμια της κάρτας Gold δεν σταματούν εδώ. Με δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλιση, δωρεάν ασφάλιση για online αγορές στην Ελλάδα, δωρεάν ασφάλιση υπολοίπου για έκτακτα γεγονότα, επιβράβευση με το πρόγραμμα go4more σε κάθε συναλλαγή, δώρο 5.000 go4more πόντους με την πρώτη σας αγορά, προνομιακό επιτόκιο αγορών για τους πρώτους έξι μήνες και online διαχείριση της κάρτας σας από το Internet και Mobile Banking της Εθνικής Τράπεζας από όπου και αν βρίσκεστε, η κάρτα Gold αναβαθμίζει κάθε σας στιγμή.

 

Αποκτήστε μοναδικά προνόμια με την κάρτα Black

Η πιστωτική κάρτα Black προσθέτει ακόμη μεγαλύτερη αξία σε κάθε σας συναλλαγή, με ένα ολοκληρωμένο πακέτο αποκλειστικών προνομίων. Με την κάρτα Black απολαμβάνετε δωρεάν ασφάλιση σε κάθε σας ταξίδι, προστασία για online αγορές στην Ελλάδα, δωρεάν ασφάλιση υπολοίπου για έκτακτα γεγονότα, δωρεάν προμήθεια συναλλαγών σε ξένο νόμισμα στο εξωτερικό, υψηλότερη επιβράβευση σε επιλεγμένες επιχειρήσεις στην Ελλάδα με αυτόματη ένταξη στο πρόγραμμα Premium go4more και δώρο 10.000 go4more πόντους στην πρώτη σας αγορά. Επιπλέον, με την δωρεάν υπηρεσία  Mastercard Concierge, έχετε προσωπική εξυπηρέτηση για προγραμματισμό ταξιδιών, καθώς και για κρατήσεις σε εστιατόρια, θέατρα, συναυλίες, εκδηλώσεις και ξενοδοχεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό


Ζήστε από κοντά μοναδικές εμπειρίες

Οι νέες κάρτες παρέχουν επιπλέον καθημερινές προσφορές για αγορές, αλλά και αξέχαστες εμπειρίες ψυχαγωγίας, πολιτισμού, αθλητισμού, ταξιδιών και  γαστρονομίας. Πραγματοποιώντας συναλλαγές με τις νέες πιστωτικές κάρτες Mastercard της Εθνικής Τράπεζας, συμμετέχετε σε κληρώσεις και μπορεί να είστε ανάμεσα στους τυχερούς που θα ταξιδέψουν στην Disneyland στο Παρίσι, θα δουν από κοντά αγώνες UEFA Champions League, θα παρακολουθήσουν το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας ή τους αγώνες του Roland-Garros στο Παρίσι.

Με ανανεωμένη και σύγχρονη εικόνα, οι τρεις νέες πιστωτικές κάρτες της Εθνικής Τράπεζας ήρθαν για να αλλάξουν τα δεδομένα στις συναλλαγές μας.

Για να αποκτήσετε την κάρτα της επιλογής σας, κάνετε την αίτησή σας εύκολα και απλά μέσα από το Digital Banking της Εθνικής Τράπεζας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.