ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΝΒΑ

Nίκη για τους Μπακς χωρίς Giannis, Μίντλετον

Δύο βράδια μετά την ήττα με 41 πόντους στο Μέμφις, οι Μιλγουόκι Μπακς παρά το γεγονός ότι έπαιξαν χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Κρις Μίντλετον-αμφότεροι με ενοχλήσεις στο γόνατο- νίκησαν με 123-97 τους φιλοξενούμενους Γιούτα Τζαζ.

Ο Μπόμπι Πόρτις σημείωσε 22 και πήρε 14 ριμπάουντ, ο Τζρου Χόλιντεϊ είχε 21 πόντους και οκτώ ασίστ και ο Μπρουκ Λόπεζ συνέβαλε με 18 πόντους και οκτώ ταμπλό, καθώς οι Μπακς ...σηκώθηκαν ξανά όρθιοι.

Η Γιούτα, που προερχόταν από διαδοχικές εντυπωσιακές νίκες επί της Νέας Ορλεάνης, έμεινε χωρίς σκορ για σχεδόν πέντε λεπτά στο τελευταίο δεκάλεπτο. Όταν ο Αλεξάντερ-Ουόλκερ σημείωσε τους πρώτους πόντους των Τζαζ στο τέταρτο δεκάλεπτο με 7:04 να απομένουν, οι Μπακς είχαν ήδη καταλάβει τον απόλυτο έλεγχο με ένα σερί 13-0.

Ο Λάουρι Μαρκάνεν και ο Μάλικ Μπίσλι σημείωσαν από 18 πόντους για τους Τζαζ, οι οποίοι σκόραραν λιγότερους από 100 πόντους για μόλις δεύτερη φορά αυτή τη σεζόν. Αφού σημείωσαν 36 πόντους στο τρίτο δεκάλεπτο, οι Τζαζ κατάφεραν να σκοράρουν μόνο 14 στο αποφασιστικό τέταρτο.
Το ESPN ανέφερε ότι ο Τζο Ιγκλς αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του για τη σεζόν 2022-23 και τους Μπακς τα ξημερώματα της Τρίτης, αφού έχασε τους τελευταίους 10 μήνες λόγω τραυματισμού.

Ο Ντέβιν Μπούκερ σημείωσε 58 πόντους και ο Κρις Πολ πέτυχε ένα κρίσιμο τρίποντο στο τέλος , καθώς οι Φοίνιξ Σανς επέστρεψαν από -24 πόντους στο τρίτο δεκάλεπτο για να ξεπεράσουν τους φιλοξενούμενους της Νέας Ορλεάνης με 118-114.
Οι Πέλικανς προηγήθηκαν με 17 πόντους στο ημίχρονο, αλλά...σταμάτησαν μετά το τρίτο δεκάλεπτο, όταν Μπούκερ και Πολ σχεδίασαν ένα σερί 15-0 στα μέσα της περιόδου. Οι Φοίνιξ Σανς ξαναπήραν το προβάδισμα για πρώτη φορά από τα τέλη του πρώτου δεκαλέπτου με το τρίποντο του Πολ με 5:24 από το τέλος και έφτασαν τελικά στη νίκη.

Οι Καβαλίερς κατάφεραν να νικήσουν με 100-99 στην παράταση τους Ντάλας Μάβερικς που αγωνίστηκαν χωρίς τον Λούκα Ντόντσιτς.
Ο Ντόνοβαν Μίτσελ με 25 πόντους ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Ντάριους Γκάρλαντ να προσθέτει 18 πόντους και 12 ασίστ.
Για τους Μάβερικς, ο Κέμπα Γουόκερ πέτυχε 32 πόντους, ενώ ο Κρίστιαν Γουντ έφτασε σε double double με 26 πόντους και 14 ριμπάουντ

Σε αγώνες για το πρωτάθλημα μπάσκετ του ΝΒΑ, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

ΛΑ Κλίπερς-Ουάσινγκτον 102-93

Σαν Αντόνιο-Μαϊάμι 101-111

Κλίβελαντ-Ντάλας 100-99 παράταση

Οκλαχόμα-Μέμφις 115-109

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.