ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εθνική Γαλλίας

Ο Μπενζεμά διακόπτει τους «δεσμούς» του με τους Γάλλους διεθνείς

Ο Καρίμ Μπενζεμά αποφάσισε να διακόψει τους «δεσμούς» του με τους Γάλλους διεθνείς. Ο Γάλλος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος την ημέρα των 35ων γενεθλίων του (19/12) ανακοίνωσε με μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι αποχωρεί από την εθνική ομάδα, σταμάτησε να ακολουθεί στο Instagram όλους τους Γάλλους διεθνείς από το εφετινό Μουντιάλ, εκτός από πέντε παίκτες: τους συμπαίκτες του στη Ρεάλ Μαδρίτης, Εντουάρντο Καραβινγκά και Ορελιέν Τσουαμενί, καθώς και τους Κιλιάν Μπαπέ, Ραφαέλ Βαράν και Μάρκους Τουράμ.

Αυτοί είναι οι πέντε Γάλλοι από αυτούς που έπαιξαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ υπό τις οδηγίες του Ντιντιέ Ντεσάν, τους οποίους εξακολουθεί να ακολουθεί ο Καρίμ Μπενζεμά, μαζί με το επίσημο προφίλ της εθνικής Γαλλίας.

Όπως είναι γνωστό, ο Μπενζεμά τέθηκε εκτός αποστολής των «τρικολόρ» για το Μουντιάλ λόγω τραυματισμού στις 20 Νοεμβρίου, δύο ημέρες πριν από το πρώτο παιχνίδι των «μπλε» με την Αυστραλία, και δεν υπήρχε ποτέ σχέδιο για την επιστροφή του, σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα "L' Equipe".

O Μπενζεμά έπαιξε σε 97 αγώνες με την εθνική Γαλλίας, σημείωσε 37 γκολ και κατέκτησε έναν τίτλο, το Nations League του 2021.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.