ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο Προεδρικό Μέγαρο

Συνάντηση της ΠτΔ με τον δήμαρχο της Ν.Υόρκης

Στις εξαιρετικές σχέσεις με τις ΗΠΑ αναφέρθηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου κατά τη συνάντησή της σήμερα το μεσημέρι με τον δήμαρχο της Νέας Υόρκης Έρικ Άνταμς, ο οποίος βρίσκεται στη χώρα μας, με αφορμή τη 2η Σύνοδο Κορυφής Δημάρχων κατά του Αντισημιτισμού, που διοργανώνεται στην Αθήνα.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία και του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε την ικανοποίησή της για την πρόοδο και τα επιτεύγματα της ελληνικής ομογένειας στις ΗΠΑ, η οποία αποτελεί στέρεο συνδετικό κρίκο μεταξύ των δύο χωρών.

Στη συνέχεια τόνισε, όπως και στον χθεσινό χαιρετισμό της, στην εναρκτήρια εκδήλωση της Συνόδου, ότι σε μια εποχή που ο αντισημιτισμός διογκώνεται παγκοσμίως, είναι ηθικό καθήκον μας να μετατρέπουμε, καθημερινά, τη μνήμη σε πράξη.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Αγαπητοί συναναγνώστες,
    μπορείτε να μαντέψετε πως θα μπαλώσει εδώ τώρα η κυρία …. ή ο κύριος (αν προτιμάει να τον αποκαλούμε έτσι ) Μαργαρίτα(ρενιος ) Βερύκιου την διατελούμενη ,
    πολιτικο-ανθρώπινη πρωτοβουλία του Δημάρχου της Αθήνας κ. Kώστa Μπακογιάννη;
    Αυτός ,που όχι μόνον είναι ο γιός της αδελφής του Κυριάκου , είναι και ο πρώτος στην γραμμή να αντικαταστήσει τον θείο του στη αρχηγία της ΝΔ λίαν προσεχώς,
    όταν θα εξαντληθούν χρονικά, οι θητείες και των δύο και η ΝΔ θα χρειαστεί να δείξει μια κάποια συνέχεια στην πολιτική της μοντέρνο ποίησης από τα ρουσφέτια και τις ρεμούλες .
    Και όχι να γυρίσει πίσω στον Κωστακαραμανλησμο που φαλίρισε την χώρα μας με τα γνωστά χρέη, τα ελλείμματα και τα σκάνδαλα του !
    Λοιπόν συγκάλεσε ο Δήμαρχος της Αθήνας την δεύτερη σύνοδο της παγκόσμιας συνάντησης για την καταπολέμηση του ΑΝΤΙΣΙΜΗΤΙΣΜΟΥ. Μπράβο του !
    Λέτε λοιπόν και ο Μπακογιάννης να είναι και αυτός
    Ααρων Αβουρής και η μάννα του Σάρα Μέγιερ ;
    Τι μετατρεπει τον Κυριακο τότε , κάτι τέτοιο ;
    Να πως μπερδεύει τα μπούτια της η Βερύκιου όταν γλείφει επικίνδυνες περιοχές.
    Που αποδείχνουν τελικά ότι παρότι προσπαθεί να την καλύψει η ΧΟΥΝΤΟ ΧΡΥΣΑΤΓΗΤΙΚΗ της υπόσταση και σττραβομαρα της βγαίνει κάθε φορά στο κούτελο της .
    Το άλλο με την πρόεδρο της Δημοκρατίας μας … ! τοποθετημένη εκεί από τον Κυριακο Μητσοτάκη (και πολύ επιτυχημένα κατά την γνώμη μου , αφού έστειλε σπίτι του τον Προκόπη Παυλόπουλο για το κοντά δυο τρίτων των Δ/Υ που διόρισε «με συνέντευξη » όταν κυβερνούσε με τον κοψιδοφάγο και έτσι επιτάχυνε την πτώχευσή μας ) …
    Η πρόεδρος μας λοιπόν αναρωτιέται η Μαργαρίτα μας εδώ , τι δουλειά έχει με τον ΜΑΥΡΟ Δήμαρχο της νέας Υόρκης …
    Έχει τον μασάν της και αυτή θα μας ξεστομίσει η Βερύκιου .
    Όσο για τιςκατηγοριες των όσων ανθρώπων του ΠΑΣΟΚ πέθανα από Καρκυνο ( δείτε το σχόλιο της ) βγάλτε τα συμπεράσματα τα σας , φίλες και φίλοι , περί το πως τα έχει χαμένα ο/η Γυναίκα…
    …Τώρα ακούστε τι θα ξεράσει !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.