ΕΛΛΑΔΑ

Το πρόγραμμά του

Συναντήσεις Σταϊκούρα αύριο στο Παρίσι με Λε Μερ, ΟΟΣΑ και εκπροσώπους επενδυτικών και τραπεζικών ομίλων

Στο Παρίσι μεταβαίνει αύριο ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, προκειμένου να πραγματοποιήσει συναντήσεις με τον Γάλλο ομόλογό του Μπρούνο Λε Μερ, τον γενικό γραμματέα του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) Ματίας Κόρμαν και εκπροσώπους επενδυτικών και τραπεζικών ομίλων. Παράλληλα, θα συμμετάσχει στο Φόρουμ του Ελληνογαλλικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, το οποίο οργανώνεται μεθαύριο στη γαλλική πρωτεύουσα.

Ειδικότερα, ο κ. Σταϊκούρας θα συναντηθεί αύριο το πρωί με τον κ. Κόρμαν, στην έδρα του ΟΟΣΑ στο Παρίσι. Στη συνέχεια, θα έχει επαφές με εκπροσώπους επενδυτικών και τραπεζικών ομίλων, όπως είναι οι Société Générale και Lazard. Ενώ, το απόγευμα θα συναντηθεί με τον Γάλλο ομόλογό του κ. Λε Μερ.

Την Τρίτη, ο κ. Σταϊκούρας θα είναι ομιλητής στην επίσημη έναρξη του Φόρουμ του Ελληνογαλλικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου «Συνεργασία Ελλάδας- Γαλλίας 2.0: Επενδύοντας στο μέλλον». Μετά την ομιλία του, με θέμα «Οι προκλήσεις της ελληνικής οικονομίας», ο υπουργός Οικονομικών θα συμμετάσχει σε συζήτηση με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων 'Αδωνι Γεωργιάδη και τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικού Εμπορίου της Γαλλίας Olivier Becht.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.