Αυτή η σαλάτα με πρωταγωνιστή το λάχανο, που παραπέμπει στη γερμανική κουζίνα, είναι τόσο δροσερή και αρωματική, που θα γίνει από τις αγαπημένες του χειμώνα.
Για το dressing
40 γρ. μουστάρδα
90 γρ. μαγιονέζα
130 ml ε.π. ελαιόλαδο
2 κ.σ. ξίδι από λευκό κρασί
αλάτι, μαύρο πιπέρι
Διαδικασία
Βήμα 1 Dressing: Αδειάζουμε σε ένα βαθύ μπολ τη μουστάρδα, τη μαγιονέζα, το ελαιόλαδο, το ξίδι, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε με έναν αυγοδάρτη, μέχρι να ομογενοποιηθεί το dressing.
Βήμα 2
Ρίχνουμε στο μπολ με το dressing το κόκκινο λάχανο, τις σταφίδες, το λευκό λάχανο, το καρότο, το αμύγδαλο, το ρόδι, τη ρόκα, το μήλο, τον μαϊντανό και ανακατεύουμε με τα χέρια μας, μέχρι να πάει το dressing σε όλα τα υλικά. Σερβίρουμε αμέσως.
Styling: Κατερίνα Λυκουρέση, Food styling: Μάκης Γεωργιάδης, Φωτογραφία: Studio M
Το Matrix24.gr χρησιμοποιεί cookies, τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας. Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies. ΑποδοχήΜάθετε περισσότερα