ΕΛΛΑΔΑ

Αναλυτικά η ανακοίνωση των εργαζομένων

Το Μετρό κοντεύει να ξεμείνει από χάρτινα εισιτήρια

Το Σωματείο Εργαζομένων υποστηρίζει ότι η ΣΤΑΣΥ ξεκίνησε τις διαδικασίες για παραγγελία την τελευταία στιγμή.

Πρόβλημα με την έκδοση των χάρτινων εισιτηρίων αντιμετωπίζει το Μετρό, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών.

Το ΣΕΛΜΑ υποστηρίζει ότι λόγω της έλλειψης αποθεμάτων, τα αυτόματα μηχανήματα πώλησης τροφοδοτούνται με «ρετάλια» από ρολά εισιτηρίων, ενώ ταυτόχρονα δεν υπάρχουν λειτουργικά χάρτινα εισιτήρια για να πωλούνται στα εκδοτήρια. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι εργαζόμενοι είχαν εκφράσει τις ανησυχία τους πριν 8 μήνες, ενώ κατηγορούν την αρμόδια διεύθυνση της ΣΤΑΣΥ για ολιγωρία στις διαδικασίες για παραγγελία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των εργαζομένων:

«Πρώτη φορά στα χρονικά οι Σταθερές Συγκοινωνίες έφτασαν σε τόσο δυσμενή κατάσταση, ώστε τα αυτόματα μηχανήματα πώλησης να τροφοδοτούνται με “ρετάλια” από ρολά εισιτηρίων, ενώ ταυτόχρονα να μην υπάρχουν λειτουργικά χάρτινα εισιτήρια για να πωλούνται στα εκδοτήρια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εργαζόμενοι είχαμε εκφράσει την ανησυχία μας, ότι τα αποθέματα λιγοστεύουν, πριν τουλάχιστον 8 μήνες.

Έκπληκτους μας αφήνει η ολιγωρία της καθ’ ύλην αρμόδιας Γενικής Διεύθυνσης Εταιρικής Υποστήριξης της ΣΤΑ.ΣΥ, η οποία ξεκίνησε τις διαδικασίες για παραγγελία την τελευταία στιγμή και συγκεκριμένα στις: (9/11/22 με Αριθμό Πρωτοκόλλου 15430).

Η εν λόγω Γενική Διεύθυνση μεταξύ άλλων, έχει την αποκλειστική ευθύνη και την εποπτεία των οικονομικών, καθώς και ‘όλων των προμηθειών της εταιρίας ΣΤΑ.ΣΥ. Μας δημιουργεί έντονο προβληματισμό το γεγονός ότι ενώ θα πρέπει να έχει σφαιρική εικόνα και άποψη επί των θεμάτων των εισιτηρίων, το αποτέλεσμα είναι να κοντεύουμε να ξεμείνουμε από χάρτινα εισιτήρια, κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα την τεράστια ταλαιπωρία και ουρές για το επιβατικό κοινό στα εκδοτήρια, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει η πιθανότητα για μια πολύ μεγάλου μεγέθους οικονομική ζημιά για την εταιρία.

Τέλος ενημερώνουμε άπαντες πως οι εργαζόμενοι θα πράξουμε ότι χρειαστεί, προκειμένου να διαφυλάξουμε την εύρυθμη λειτουργία της εταιρίας και πως αν κριθεί απαραίτητο θα ασκήσουμε κάθε μέσο που διαθέτουμε για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος και την προστασία τόσο των επιβατών όσο και των συμφερόντων της εταιρίας ΣΤΑ.ΣΥ.».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.