Τα παϊδάκια μας αρέσουν πολύ, είτε πρόκειται για τα ελαφριά παϊδάκια κοτόπουλου είτε για τα πιο “μερακλίδικα” αρνίσια. Για να γίνουν ακόμη πιο απολαυστικά, είναι απαραίτητο να τα μαρινάρετε καλά και με υπομονή σε μια αρωματική μαρινάδα.
Βήμα 1
Σε ένα βαθύ σκεύος ανακατεύετε καλά όλα τα υλικά της μαρινάδας.
Βήμα 2
Ρίχνετε μέσα στην μαρινάδα τα παϊδάκια αφού τα αλατοπιπερώσετε καλά, ανακατεύετε καλά και σκεπάζετε το σκεύος με μεμβράνη. Τα αφήνετε στο ψυγείο για 12 ώρες να μαριναριστούν καλά.
Βήμα 3
Ψήνετε τα παϊδάκια στον φούρνο, στα κάρβουνα ή σε τηγάνι γκριλιέρα, αλείφοντας με πινέλο τα τακτικά με τη μαρινάδα τους.
Φωτογραφία: Γιώργος Δρακόπουλος - Food Styling: Tina & Olivia Webb
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ερώτηση για την ευρωπαϊκή ανταγωνιστικότητα και την έκθεση ...
Το Matrix24.gr χρησιμοποιεί cookies, τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας. Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies. ΑποδοχήΜάθετε περισσότερα