ΕΛΛΑΔΑ

Τέσσερις συλλήψεις για αιματηρό επεισόδιο σε κουρείο, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Σε τέσσερις συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία για το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε χθες το απόγευμα σε κουρείο, κοντά στην πλατεία Αντιγονιδών, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για έναν 20χρονο Έλληνα, τον 24χρονο Πακιστανό ιδιοκτήτη του κουρείου, καθώς και δύο συμπατριώτες του δευτέρου, ηλικίας 29 και 40 ετών, που είναι αδέλφια.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., ο 20χρονος, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, εισήλθε στο μαγαζί και με την απειλή μαχαιριού αξίωσε χρήματα από τον 24χρονο ιδιοκτήτη. Όταν ο τελευταίος αντέδρασε, φέρεται να ακολούθησε συμπλοκή μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο χέρι ο επίδοξος ληστής και να διακομιστεί στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Στο μεταξύ, όσο ήταν σε εξέλιξη το επεισόδιο, ο ιδιοκτήτης του κουρείου ειδοποίησε τους δύο συμπατριώτες του, οι οποίοι προσέτρεξαν στο σημείο για να τον βοηθήσουν.

Στην περιοχή έφτασαν αστυνομικοί που συνέλαβαν τον 20χρονο, ενώ με εντολή εισαγγελέα ζητήθηκε και η σύλληψη των τριών αλλοδαπών. Σε βάρος του πρώτου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας και για τους υπόλοιπους ξεχωριστή δικογραφία για επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.