ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Premier League

Αρτέτα: «Έχουμε υψηλό κίνητρο στη μάχη τίτλου με την Σίτι»

Η Άρσεναλ έχει «υψηλό κίνητρο» να ανταγωνιστεί τη Μάντσεστερ Σίτι στην κούρσα του τίτλου της Premier League, όπως δήλωσε σήμερα (17/2) ο Μίκελ Αρτέτα, αφού η ομάδα του υποχώρησε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, μετά την ήττα της Τετάρτης με 3-1 από την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Η Άρσεναλ έχασε την πρώτη θέση, που είχε από τον Αύγουστο, από τους αντιπάλους της στη διαφορά τερμάτων με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στους 51 βαθμούς.

Η ομάδα του Αρτέτα, ωστόσο, έχει ένα παιχνίδι στο χέρι και αύριο θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Άστον Βίλα, στον πάγκο της οποίας κάθεται ο πρώην προπονητής της Άρσεναλ, Ουνάι Έμερι.

«Ξέρω τα σωστά πράγματα που πρέπει να κάνουμε για να συνεχίσουμε να είμαστε εκεί στην κορυφή», είπε ο Αρτέτα στους δημοσιογράφους. «Είδαμε πού είναι το επίπεδο και τι πρέπει να κάνουμε για να είμαστε σε αυτό το επίπεδο. Υπάρχουν πολλά θετικά πράγματα που πρέπει να πάρουμε από τη σεζόν μέχρι στιγμής. Γνωρίζουμε ότι το επίπεδο αποτελεσματικότητας πρέπει να είναι καλό σε κάθε παιχνίδι για να νικήσουμε τη Σίτι στο τέλος. Έχουμε μεγάλο κίνητρο για να το κάνουμε αυτό», πρόσθεσε.

Ο Αρτέτα προέτρεψε την ομάδα του να είναι πιο αποτελεσματική αφού πήρε μόνο έναν βαθμό στα τρία τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος: «Με τις φάσεις που δημιουργήσαμε, δεν πήραμε αρκετούς βαθμούς. Αυτό εξαρτάται από εμάς, πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτό γιατί θέλουμε να κερδίσουμε περισσότερα παιχνίδια. Έχουμε λοιπόν μεγάλο κίνητρο για το αυριανό παιχνίδι γιατί θέλουμε να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε το παιχνίδι», συμπλήρωσε.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.