Neo

Έξι κρυφές συναντήσεις Παπανδρέου - Τσίπρα...

Μετά την επίσκεψη του Τσίπρα στο σπίτι του Γιώργου Παπανδρέου, το τετ α τετ δείπνο τους σε σπίτι δημοσιογράφου και την κοινή τους παρουσία σε κοινωνική εκδήλωση στις 6 Δεκεμβρίου, αποκαλύπτουμε άλλες έξι συναντήσεις των δύο πολιτικών. Η πρώτη: Ο Παπανδρέου επισκέφθηκε προ μηνός τον Τσίπρα στο Σούνιο και κολύμπησαν μαζί στα παγωμένα νερά κάτω από το εξοχικό του Αλέξη. Η δεύτερη: Βρέθηκαν κρυφά στην Μπραζίλια όπου βρέθηκαν και οι δύο την Πρωτοχρονιά για να παραστούν στις εκδηλώσεις ανάληψης της Προεδρίας της χώρας από τον Σίλβα. Η τρίτη: Έγινε πριν περίπου τέσσερεις μήνες, στα τέλη Νοεμβρίου, στο σπίτι της μητέρας του Τσίπρα στο Διόνυσο, τους μαγείρεψε γιουβαρλάκια που αρέσουν και στους δύο. Η τέταρτη: Ήταν στη Σκιάθο το καλοκαίρι, εκεί έχει σπίτι η Γουέντι, η σύντροφος του Γιώργου και ο Αλέξης πήγε μαζί με την Μπέτυ. Τα δυο ζευγάρια πέρασαν υπέροχα για μια βδομάδα. Η πέμπτη: Αυτή δεν έχει γίνει ακόμη είναι όμως κλεισμένη για την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς στην Πάτρα, όπου και οι δύο θα συμμετέχουν μεταμφιεσμένοι στο κάψιμο του Καρνάβαλου, ενώ την επομένη θα επισκεφτούν τον Πλάτανο Ναυπακτίας, όπου τους έχει καλέσει ο αμερικανός πρέσβης Τσούνης για να φάνε σπιτική λαγάνα και ταραμοσαλάτα, αλλά και για να φτιάξουν κυβέρνηση των ηττημένων με πρωθυπουργό τον Βενιζέλο. Αν υπάρξει έκτη αυτή σίγουρα θα είναι στην Ουκρανία, όπως έχουν συμφωνήσει, ως «κυανόκρανοι» για να λήξουν τον πόλεμο και να πάρουν από κοινού το Νόμπελ Ειρήνης…

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Συνάντηση των δύο άνδρών έγινε πριν μήνες σε κοινωνική εκδήλωση στην οποίαν παρευρίσκονταν περισσότερα από 30 άτομα. Οι συζητήσεις, λόγω και του χαρακτήρα της μάζωξης, ήταν χαλαρές και σύμφωνα με τις πληροφορίες ουδέν άξιο σχολιασμού ή ενδιαφέροντος για τις μελλοντικές εξελίξεις πολιτικό θέμα συζητήθηκε....

Νίκος Φελέκης  

 

10 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Δεν μας κάνει τίποτα εντύπωση. Μια ζωή δωσίλογοι ήταν στο ΠΑΣΟΚ. Ιδίως ο Τζέφρι έχει γράψει την δική του μοναδική και βρόμικη ιστορία.

  2. Για το καλό της Πατρίδας και μόνο …
    Υποστηρίζω μόνο σε ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ η Τρικομματική συνεργασία…
    Σε περίπτωση που Το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ είναι τρίτο κόμμα…Μόνο στήριξη και όχι με συμμετοχή στην κυβέρνηση..!!! Ότι άλλο το απορρίπτω.!!!
    Έχω και ωραίο καναπέ !!

  3. Καλά, τόσος φανατισμός;;; Που ούτε την αίσθηση χιούμορ δεν έχετε;;; ΠΑΝΤΩΣ να είστε σίγουρη-ος, ότι η σοβαρότητα δεν βλάπτει!!!

  4. Μανος 22:41 18/02/2023

    Εγω παλι κατι σλλο μυριζομαι και ολα αυτα γινονται γιατι καποιοι χανουν το υπνο του επειδη βλεπουν επιστρη Παπανδρεου με τον αενα ή με τον αλλο τροπο γιαυτο και επιθεσεις με αυτο τον τροπο. Πως να εξηγησεις διαφορετικα αυτα τα σεναρια αφου ο Πρωην Προθυπουργος ειναι ενας απλος βουλευτης και οχι Αρχηγος του Πασοκ για να κανει συμφωνιες συνεργασιας. Στο περασμα του ο χρονος πολλα ξεκαθαριζει.Ιδωμεν…..

  5. ΤΑΣΟΣ 15:26 18/02/2023

    ΠΑΝΙΚΟΣ Στη ΝΔ
    ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΑ ΤΡΟΛ
    ΤΑ ΈΧΕΙ ΒΑΨΕΙ ΜΑΥΡΑ Ο ΚΡΥΦΑΚΟΥΛΗΣ

  6. Ένας καλός μου φίλος μου έλεγε εχθές ότι θέλει τον αρχηγό του να προωθεί τις δικές του προοδευτικές
    Θεωρίες !
    Διαφορετικά θα προτιμήσει τον …Καναπέ του !
    Άλλος πάλι καλός φίλος και δημοκράτης μου δηλωσε ότι σε περίπτωση που μετακινηθεί Το ΠΑΣΟΚ -Κίνημα Αλλαγής δεξιά στον Μητσοτάκη ή , στην ψευδοαριστερα του Τσίπρα , σαν Μπούλα του καρνάβαλου της Πάτρας ,
    τότε εκείνος θα πήγαινε αντίθετα για να συνετίσει τον Αρχηγό του.
    Τα ίδια πιστεύω κι ´εγώ !

  7. Αυτός κατά τα άλλα είναι ο ανένδοτος μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ. Ο Τζεφρι Παπανδρέου για μια θέση σε μια δήθεν προοδευτική-φασιστική κυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ, δίνει και το βρακί του. Τόση είναι η δίψα αυτού του ανθρώπου για συμμετοχή στην διακυβέρνηση της χώρας, φυσικά προς όφελος της χώρας του των ΗΠΑ.

  8. Οι κατά φαντασία συναντήσεις ζεσταίνουν την παγωμάρα των Συριζαίων κσι παγώνουν τα αίματα των ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ .,
    Εμείς τηςς βάσηςπαντως Του κινήματος Αλλαγής που επιθυμουμε διακαώς και το ξεκαθάρισμα από το βαθυ ΠΑΣΟΚ όσο έβλαψε την συνειδηση μας στο π@ρελθον. , δεν. Θα θέλαμε τετελεσμένα πραγνματα για κομματικες προωθήσεις σνθρωπων, αν δεν εμπεριέχουν πρόοδο ,
    Τιμιότητα και πολιτικο ήθος ..
    Τις καερεκλες. Τις @φηνουμε για την Μαργαρίτα και τον FEMA /ΨΕΜΑ κ. Φελέκη μου !

  9. NO NAME 22:34 17/02/2023

    Στα παρακάτω ΣΧΕΤΙΚΆ ΑΡΘΡΑ 7 συνεχόμενα άρθρα αναφέρονται στο Τσίπρα! Κύριε Νίκο το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται και ο θεός. Μπάστα.

  10. NO NAME 22:29 17/02/2023

    Αγίου Νικολάου ? Σε σπίτι γνωστού δημοσιογράφου που τον λένε Νίκο? Λές?

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.