ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δείτε τη δήλωσή της

Μ. Ξενογιαννακοπουλου: Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση για τη βία, τους προπηλακισμούς και τα χημικά που έριξαν τα ΜΑΤ στην είσοδο του Υπουργείου Εργασίας

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ασκεί πολλαπλή βία απέναντι στους εργαζόμενους», υπογραμμίζει σε δήλωσή της η τομεάρχης Εργασίας, του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου. «Αφού κατέλυσε τις εργασιακές σχέσεις και τους φτωχοποιεί μειώνοντας δραματικά την αγοραστική τους δύναμη, ασκεί αυταρχισμό και βία στις κινητοποιήσεις τους!», σημειώνει, τονίζοντας πως «πριν λίγο στην είσοδο του Υπουργείου Εργασίας στην Σταδίου, και ενώ ήταν σε εξέλιξη συγκέντρωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στον Επισιτισμό Τουρισμό, δεχθήκαμε προπηλακισμούς και μεγάλη χρήση χημικών, υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί εργαζομένων και προσαγωγή δύο συνδικαλιστών».

«Παρά την έντονη διαμαρτυρία μου και τη δήλωση μου ότι είμαι βουλευτής, προκειμένου να σταματήσουν οι βίαιες ενέργειες εις βάρος του προέδρου της ΠΟΕΕΤ Γιώργου Χότζογλου και των άλλων συνδικαλιστών και εργαζομένων, μας έριξαν στο πρόσωπο μεγάλη ποσότητα χημικών και χτύπησαν εργαζομένους. Στη συνέχεια, στο αίτημα μας να μιλήσουμε με κάποιον υπεύθυνο για να αφήσουν ελεύθερους τους δύο συνδικαλιστές, και ενώ ενημερώσαμε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου, τελικά τους προσήγαγαν στο Α.Τ της Ακρόπολης», συνεχίζει και καταλήγει:

«Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση για τη βία, τους προπηλακισμούς και τα χημικά που έριξαν τα ΜΑΤ στην είσοδο του Υπουργείου Εργασίας και τη σύλληψη δύο συνδικαλιστών».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.