ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο ‘πολακισμός’ δεν έχει σχέση με τη Δημοκρατική Παράταξη…

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο ‘καλύτερος χορηγός’ του Κυριάκου Μητσοτάκη

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, με δύο αφορμές. Αφενός μεν την υπόθεση των υποκλοπών, που έχει προκαλέσει χάσμα στις σχέσεις των δύο κομμάτων μετά την υπόνοια στελεχών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης, ως παρακολουθούμενος, είναι και δυνάμει εκβιαζόμενος, αφετέρου δε την άποψη που επικρατεί στην Χαριλάου Τρικούπη ότι ως κυβέρνηση οι ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έπαιξαν με τους θεσμούς για μικροκομματικούς λόγους, όπως εξάλλου κάνει και η ΝΔ.

Ερωτηθείς για όσα λένε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ περί εκβιασμών, χθες, ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Ανδρέας Σπυρόπουλος, σημείωσε μιλώντας στον Σκάι ότι «μάλλον κρίνουν εξ ιδίων, διότι όλο αυτό το διάστημα ακούμε όσα λέγονται στο ειδικό δικαστήριο σχετικά με τα ποσοστά που μοίραζε ο κ.Παππάς για να ελέγξει κανάλια, τους ‘κόκκινους’ εργολάβους, τον κ.Καλογρίτσα και τις βαλίτσες». Αντέστρεψε έτσι την κατηγορία, βαθαίνοντας ακόμα περισσότερο το χάσμα μεταξύ των δύο όμορων κομμάτων, διαχωρίζοντας πάντως τη θέση του κόμματός του, και τονίζοντας ότι «εμείς από την πρώτη στιγμή το καλοκαίρι βγήκαμε μπροστά με τη μηνυτήρια αναφορά του Νίκου Ανδρουλάκη, ζητήσαμε εξεταστική επιτροπή και πήγαμε στην PEGA, ζητώντας να έρθουν ουσιώδεις μάρτυρες έτσι ώστε να βγουν όλα στο φως».

Εκτιμώντας στην Χαριλάου Τρικούπη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο «καλύτερος χορηγός» του Κυριάκου Μητσοτάκη, καταλογίζουν στον επικεφαλής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης πως «όταν εκείνος κάνει αυτές τις εκτροπές στη Δικαιοσύνη, στο Κράτος Δικαίου και στους Θεσμούς, εμφανίζεται ο κ.Τσίπρας αγκαλιά με τον κ.Πολάκη για να τους δώσει το καλύτερο άλλοθι, ώστε να μην υποχωρήσει και χάσει η Νέα Δημοκρατία». Μιλούν δε, για … ‘πολακισμό’, και τονίζουν ότι «ο ‘πολακισμός’ δεν έχει καμία σχέση με τη Δημοκρατική Παράταξη, το ήθος και ό,τι πρεσβεύει όλα τα χρόνια. Ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να ρίχνει νερό στον μύλο του κ.Μητσοτάκη και αυτό είναι το πρόβλημα»…

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.