ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση

ΠΑΕ ΠΑΟΚ:«Η δική μας δύναμη είναι το ποδόσφαιρο»

Ανακοίνωση με αποδέκτη τον κόσμο, προκειμένου να παραμείνει κόσμιος ώστε να μη δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά την ολοκλήρωση του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (Κυριακή 5/2, 20:30 - Γήπεδο Τούμπας), για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Οι «ασπρόμαυροι» καλούν τους φίλους της ομάδας που θα βρεθούν στην Τούμπα να προσέλθουν σχετικά νωρίς, μιας και οι θύρες θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν τη σέντρα του αγώνα, να στηρίξουν με τη φωνή τους τους παίκτες της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου και να μη δώσουν αφορμή για διακοπές που θα ευνοήσουν τους «ερυθρόλευκους».
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
«Το βράδυ της Κυριακής, η Τούμπα θα υποδεχτεί ξανά το κοινό της, όλους εσάς, που την έχετε κάνει διάσημη σε όλο τον κόσμο.
Θα γεμίσει με πάθος και προσμονή για μια ακόμη νίκη επί ενός μεγάλου αντιπάλου, που ωστόσο τα τελευταία ειδικά χρόνια αναζητεί αφορμές για να αποπροσανατολίσει το κοινό από οτιδήποτε αφορά το ποδόσφαιρο. Δεν δικαιούμαστε να είμαστε ανυποψίαστοι και αφελείς. Η δική μας δύναμη, είναι η πίστη ότι στις τέσσερις γραμμές μπορούμε να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο, κάθε πρόκληση, κάθε αναποδιά. Η δική μας δύναμη είναι τα 30.000 λαρύγγια που γίνονται ένα. Η δική μας δύναμη είναι το ποδόσφαιρο.
Στηρίζουμε όλοι μαζί την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας. Τους μεταδίδουμε την αδρεναλίνη μας, τους σπρώχνουμε στις δύσκολες στιγμές του παιχνιδιού, κρατάμε την κριτική μας για μετά το 90λεπτο. Δεν αφήνουμε τους ποδοσφαιριστές μας να αγωνίζονται μόνοι, δεν αφήνουμε το πέταλο να τραγουδάει μόνο. Συμμετέχουμε όλοι ισότιμα σε μια γιορτή του ποδοσφαίρου. Γυρνάμε βραχνιασμένοι σπίτι μας, ικανοποιημένοι ότι και εμείς, όπως και οι ποδοσφαιριστές τα δώσαμε όλα.
Δεν συμμετέχουμε στο σχέδιο των διακοπών στον αγώνα, δεν δίνουμε αφορμή να χάσουμε το ρυθμό και το μυαλό μας. Κροτίδες, βεγγαλικά, συσκευές λέιζερ, ρατσιστικά πανό και συνθήματα, δεν έχουν θέση στο γήπεδο και οι διακοπές που θα προκαλέσουν ευνοούν μόνο τον αντίπαλο.
Οι θύρες θα ανοίξουν στις 17:30 και παρακαλούνται οι φίλαθλοί μας να φροντίσουν για την έγκαιρη προσέλευσή τους. Τα εκδοτήρια θα λειτουργούν μόνο για παραλαβή των εισιτηρίων που αγοράστηκαν από το internet.
Την Κυριακή το βράδυ, συγκρούονται δυο διαφορετικοί κόσμοι. Η μεγαλύτερη νίκη απ’ όλες, θα είναι να παραμείνουμε στον δικό μας!».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.