ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δείτε τη δήλωσή του

Σκληρή επίθεση Γιώργου Παπανδρέου στη ΝΔ

Από το Γραφείο του Γιώργου Α. Παπανδρέου, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Χρειάζεται απύθμενο θράσος και αλαζονεία να ασκεί κριτική στην Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ που έσωσε τη χώρα, η ηγεσία ενός κόμματος,

Που οδήγησε τη χώρα στη χρεοκοπία, στα πρόθυρα μιας εθνικής καταστροφής, με τεράστιες σπατάλες, πληγώνοντας παράλληλα την αξιοπιστία της Ελλάδας με διαδοχικά σκάνδαλα και λογιστικές απάτες,

Που προκάλεσε τις πλατείες του μίσους και του διχασμού και συναγελάστηκε σε αυτές, με όσους υποστήριζαν τις ίδιες εύκολες αλλά φρούδες υποσχέσεις, με τα Ζάππεια οι μεν, με τα προγράμματα της Θεσσαλονίκης οι δε, και τώρα στρέφονται ο ένας εναντίον του άλλου,

Που επιδεικνύει τόση εμπιστοσύνη στον Ελληνικό λαό, ώστε να τον παρακολουθεί ηλεκτρονικά,

Που ταΐζει με κρατικές διαφημίσεις τα κατά τα άλλα αυτόνομα ΜΜΕ,

Που μιλά για ανάπτυξη και δικαιοσύνη, αλλά με τις δικές της αποφάσεις απέκλεισε τους πολίτες από την παραγωγή ενέργειας, ώστε να συγκεντρώνουν και να λυμαίνονται τον πλούτο του Ελληνικού λαού λίγες εταιρίες, που εισπράττουν δισεκατομμύρια Ευρώ κάθε χρόνο, λόγω αισχροκέρδειας,

Που και σήμερα εξακολουθεί να λειτουργεί με τις πελατειακές απευθείας αναθέσεις, κρυπτόμενη πίσω από την πόλωση - που καλλιεργούν μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ, αντί να μεριμνά για τα πραγματικά προβλήματα των Ελλήνων.

Η ιστορία, δεν ξαναγράφεται από υπηρέτες συμφερόντων και κατεστημένων και από πολιτικούς και κόμματα που προσβάλλουν τη δημοκρατία και τη νοημοσύνη κάθε δημοκράτη πολίτη.

8 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Ο δοτός Πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης (Ααρών Αβουρής), μας έκλασε τα φρύδια. Αυτός ο άθλιος Εβραίος δεν μπόρεσε να ξεριζώσει την Ελληνική Ορθόδοξη πίστη από τις καρδιές των Ελλήνων. Αυτή η αιώνια πίστη δεν μπορεί να αποτυπωθεί σε ένα βρωμόχαρτο. Αυτή την γελοία φωτοτυπία που έχουμε για ταυτότητα και μας κάνει ρεζίλι όπου και να ταξιδεύουμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ραντεβού εύχομαι σύντομα στο Εβραϊκό Τμήμα του Γ Νεκροταφείου για τον Αβουρή. Όπως λέει και η FEMA, έρχεται. Ο φυσικός θάνατος του Αβουρή φυσικά.

  2. Tώρα έγινες πάλι ΝΔ , Μαργαρίτα Β. ;
    σε ένα προηγούμενο πρόσφατο σχόλιο σου μας έλεγες πόσο υπερ του Πούτιν είσαι και ενάντια των «βρόμικων» Αμερικανών…..
    Αυτα λέει και ο Μητσοτάκης σου ;
    Ή μήπως θέλεις να εκδηλώσεις όλες σου τις διαστροφές,
    μαζί και αυτήν την προσήλωση στην Χρυσή σου Αυγή !
    τον μακαριστό Χριστόδουλο και τον εκδιωγμένο ήδη Κώστα Καραμανλή , (που πίστευε και κείνος στην αναγραφή του Χ.Ο, στις ταυτότητες μας ).
    Η μόνη του εμμονή άλλωστε στην πολιτική του καριέρα που γκρέμισε τότε πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης !

  3. Ήρεμα πάντως Τζέφρι Παπανδρέου. Μην είσαι τόσο άγριος απέναντι στην Νέα Δημοκρατία μην σκίσεις κανένα καλσόν.

  4. Αυτό ήταν μια ζωή το ΠΑΣΟΚ. Βρόμικο και εγκληματικό κόμμα μέχρι το μεδούλι. Το ίδιο και η αρχηγοί του με πρώτο και καλύτερο το τσιράκι των Αμερικάνων τον Τζέφρι Μινέικο Παπανδρέου. Γελοίο υποκείμενο που σε έχουν κάποιοι γελοίοι εδώ μέσα για ηγέτη.
    Καραγκιόζη.

  5. Κυβερνητικά στελέχη διαδίδουν ὅτι ἐπίκειται νέο πλῆγμα γιά κορυφαῖο παράγοντα τοῦ ΠΑΣΟΚ, προερχόμενο ἀπό τίς δικαστικές ἀρχές τοῦ Βελγίου. Λένε συγκεκριμένως ὅτι ἐντός τοῦ προσεχοῦς διαστήματος θά ζητηθεῖ ἡ ἄρσις τῆς ἀσυλίας τοῦ στελέχους αὐτοῦ, πού κατέχει θέση σέ κορυφαῖο εὐρωπαϊκό ὄργανο, μέ τήν κατηγορία τῶν ὑπόπτων σχέσεων μέ ξένη δύναμη, καί μάλιστα ὄχι ἀραβική. Μιλοῦν γιά χώρα κειμένη ἀνατολικῶς, μέ τήν ὁποία ἡ Εὐρώπη ἔχει ἔντονη ἀντιπαλότητα. Ποιο να είναι το στέλεχος με θέση σε κορυφαίο ευρωπαϊκό όργανο; Εγώ μόνο τον Ανδρουλάκη ξέρω να έχει τέτοια θέση. Μήπως ο ΓΑΠ κατάλαβε τι έρχεται και πρόκειται να αναλάβει πάλι την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ; Αν υπάρξει παραίτηση Ανδρουλάκη λίγο πριν τις εκλογές μάλλον δεν προλαβαίνουν να γίνουν εκλογές και το λογικό είναι να αναλάβει ο 2ος υποψήφιος. Μακάρι!

  6. Ελένη 2:28 19/02/2023

    Εάν ήμουν υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ από οποίο πόστο θα μάθαινα απ´ έξω τη δήλωση του Γ.Παπανδρέου ως απάντηση σε κάθε κατηγορώ κατά του ΠΑΣΟΚ σε κάθε συμπολίτη μου .Το να ανήκεις ή να ψηφίζεις ενα κόμμα είναι δικαίωμα του καθένα.Το να μη θελεις όμως να ακούσεις, να αποδεχθείς την αλήθεια είναι Ανεύθυνο. Επίσης η επιλογή του Λιγότερου κακού ως κριτήριο ψήφου να μου επιτρέψετε τον χαρακτηρισμό Άτολμος / Φοβικός

  7. MΠΡΑΒΟ . ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΣ.

  8. To τωρινό δίπολο ΝΔ (Διακυβέρνηση) και Σύριζα (Aξιωματική Αντιπολίτευσης ) για την περίοδο από το 2019 μέχρι σήμερα,
    και πριν με αντιστραμμένες τις εξουσίες αυτές πίσω στο 2011, όπου όπως αναφέρει το άρθρο το ΠΑΣΟΚ με την Γενναία του θυσία μας έσωσε από την επισημη πτώχευση μας .
    ΕΙΝΑΙ ΠΕΛΑΓΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝΗΜΠΟΡΟ ΝΑ
    ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ.
    Κάνει ευχές μονάχa για να κοροϊδέψει Πάλι τους Έλληνες ότι « υπάρχει Χώρος για συνεργασία τους Με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής ».
    Συμφωνία κορυφής δεν θα υπάρξει ποτέ όμως , αφού κάτι τέτοιο μπλοκάρεται από μας τον κόσμο της Βάσης .
    Κρατείστε επιτέλους το υπονοούμενο μας!

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.