ΕΛΛΑΔΑ

Στην Κωνσταντινούπολη η ελληνική αποστολή για το Ευρωπαϊκό κλειστού

Στην Κωνσταντινούπολη έφτασε το πρωί της Τρίτης (28/2) το μεγαλύτερο μέλος της ελληνικής αποστολής, που θα μετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, το οποίο διεξάγεται από την Πέμπτη 2 έως την Κυριακή 5 Μαρτίου. Οι αθλητές και αθλήτριες της ελληνικής ομάδας θα πραγματοποιήσουν το απόγευμα την πρώτη τους προπόνηση στην ανακατασκευασμένη «Atakoy Arena», όπου το 2012 φιλοξενήθηκε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού και στο οποίο η χώρα μας πανηγύρισε το χρυσό μετάλλιο με τον Δημήτρη Χονδροκούκη στο ύψος. Συνδετικός κρίκος του τότε με το τώρα είναι ο πρωταθλητής των υψηλών εμποδίων, Κώστας Δουβαλίδης.

Οι αφίξεις της εθνικής ομάδας θα ολοκληρωθούν αύριο (1/3), με τον Εμμανουήλ Καραλή και τον ομοσπονδιακό προπονητή, Γιώργο Πομάσκι. Την αυλαία των ελληνικών συμμετοχών θα ανοίξει ο Χρήστος Κοτίτσας, ο οποίος την Πέμπτη στις 6 μ.μ. θα αγωνιστεί στα προκριματικά των 800μ. Αργότερα την ίδια ημέρα διεξάγεται ο προκριματικός του τριπλούν ανδρών, όπου θα μετάσχουν οι Δημήτρης Τσιάμης, Νίκος Ανδρικόπουλος και Ανδρέας Πανταζής, ενώ η Αναστασία Μαρινάκου θα τρέξει στον προκριματικό των 3.000μ.

Στο μεταξύ, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία γνωστοποίησε σήμερα τα όρια πρόκρισης στους τελικούς στα αγωνίσματα αλμάτων και ρίψεων, τα οποία είναι ιδιαίτερα υψηλά. Αναλυτικά:

Ύψος: 2,26μ. (Άνδρες) / 1,94μ. (Γυναίκες)
Επί κοντώ: 5,75μ. / 4,65μ.
Μήκος: 7,95μ. / 6,64μ.
Τριπλούν: 16,70μ. / 14,10μ.
Σφαιροβολία: 21,20μ. / 18,50μ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.