ΕΛΛΑΔΑ

Hellenic Train

Τροποποίηση δρομολογίων Άνω Λιόσια-Κορωπί-Άνω Λιόσια την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου

Λόγω εργασιών που πραγματοποιούνται από τον διαχειριστή υποδομής (ΟΣΕ) στην γραμμή του Αεροδρομίου, αύριο Παρασκευή 17/02/2023, τα τοπικά δρομολόγια του προαστιακού στο τμήμα Α. Λιόσια - ΣΚΑ - Α. Λιόσια θα πραγματοποιηθούν με λεωφορεία. Τα δρομολόγια στο τμήμα ΣΚΑ - Κορωπί - ΣΚΑ θα πραγματοποιηθούν κανονικά με συρμούς του προαστιακού.

Σχετικά με την Hellenic Train
Η Hellenic Train (πρώην ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.), μέλος του Ομίλου FS, είναι ο βασικός πάροχος σιδηροδρομικής μεταφοράς επιβατών και εμπορευμάτων στην Ελλάδα. Η Εταιρεία, παρέχει υψηλής ποιότητας σιδηροδρομικές υπηρεσίες, χρησιμοποιώντας το δίκτυο και την εν γένει σιδηροδρομική υποδομή του Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδος (ΟΣΕ). Η Hellenic Train πραγματοποιεί 342 δρομολόγια (επιβατικά και εμπορικά τραίνα) την ημέρα. Η Εταιρεία απασχολεί 1.237 άτομα προσωπικό και χρησιμοποιεί 1.160 μηχανές έλξης, βαγόνια και φορτάμαξες.

Σχετικά με τον Όμιλο FS
O Όμιλος FS αποτελεί την τρίτη μεγαλύτερη σιδηροδρομική εταιρεία στην Ευρώπη και δραστηριοποιείται ήδη στη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ολλανδία και τη Βρετανία. Ο Όμιλος FS απασχολεί πάνω από 75.000 εργαζόμενους. Σε ετήσια βάση εξυπηρετούνται 830 εκ. επιβάτες και μεταφέρονται 50 εκ. τόνοι εμπορευμάτων.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.