ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Premier League

Κλοπ: «Είμαι χαρούμενος για τον Ράσφορντ, μηχανή αποτελεσμάτων η Γιουνάιτεντ»

Ο Μάρκους Ράσφορντ έχει ένα «μείγμα από όλα» και «μπορεί να σκοράρει με πολλούς τρόπους», δήλωσε ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, καλώντας την ομάδα του να εργαστεί ως σύνολο για να συγκρατήσει τον Άγγλο επιθετικό της Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ στο κυριακάτικο παιχνίδι της στο «Άνφιλντ» για την Premier League.

Ο Ράσφορντ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση αυτή τη σεζόν, σκοράροντας 25 γκολ σε 39 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις για την ομάδα του Έρικ τεν Χαγκ.

«Είναι σχεδόν αδύνατο να είσαι χαρούμενος για κάτι θετικό στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όταν είσαι προπονητής της Λίβερπουλ, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος για τον Ράσφορντ», είπε ο Γερμανός προπονητής μιλώντας σήμερα στους δημοσιογράφους.
«Είχε μια πολύ δύσκολη χρονιά πέρυσι όπου δεν έπαιζε στο επίπεδο που μπορεί να αποδώσει. Τώρα παίζει απίστευτα. Η ταχύτητά του, η τεχνική του, έχει ένα μείγμα από όλα. Πόσο ήρεμος είναι μπροστά στην εστία. Βάζει γκολ, σκοράρει εκείνα τα εύκολα, αλλά μπορεί και τα δύσκολα. Πρέπει να αμυνθούμε εναντίον του συλλογικά. Δεν είναι ο μοναδικός παίκτης παγκόσμιας κλάσης», πρόσθεσε.

Η Λίβερπουλ είναι έκτη στο πρωτάθλημα με 39 βαθμούς μετά από 24 αγώνες, 10 βαθμούς πίσω από την -τρίτη- Γιουνάιτεντ, η οποία την περασμένη εβδομάδα κέρδισε το Carabao Cup, το πρώτο της σημαντικό τρόπαιο από το 2017.

«Έχουν μετατραπεί σε μηχανή αποτελεσμάτων. Παίρνουν αποτελέσματα με μερικές πολύ καλές εμφανίσεις. Κορυφαίο ποδόσφαιρο, αλλά ακόμα και αν δεν πηγαίνουν τόσο καλά, εξακολουθούν να παίρνουν αποτελέσματα», είπε ο Κλοπ.
«Γι' αυτό είναι εκεί. Είναι σε πλήρη μάχη για να κερδίσουν το πρωτάθλημα. Σε αυτά τα παιχνίδια βγαίνουμε από την μερικές φορές όχι και τόσο ωραία πραγματικότητα, όταν το ποδόσφαιρο είναι το πιο σημαντικό για αυτά τα 95 ή 98 λεπτά, μου αρέσει αυτό. Όλος ο κόσμος θα παρακολουθήσει, είναι ένα μεγάλο παιχνίδι».

Ο Κλοπ είπε ότι παραμένουν εκτός οι τραυματίες Τιάγκο Αλκάνταρα και Λουίς Ντίας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.